header
متن مورد نظر

آموزش باقلوای گل ویژه ایام نوروز ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش باقلوای گل ویژه ایام نوروز 95

مواد لازم

  •  ۲ /۱ پیمانه شیر
  •  ۲ عدد زرده تخم‌مرغ
  •  ۱۰ ق س سر پر آرد
  •  نوک ق چ نمک
  • ۲ /۱ ق چ بیکینگ پودر
  • یک سوم پیمانه کره آب شده + ۲ ق س
  • کمی زعفران دم کرده
  • چند قاشق پسته سبز
  • خرد شده برای تزئین

مواد میانی باقلوا

  •  ۲ پیمانه پودر بادام
  • ۱ پیمانه پودر قند
  • ۱ ق چ پودر هل
  •  ۳ ق س گلاب
  • مواد لازم برای شهد
  • ۲ پیمانه شکر
  • ۴  /۳ ۱پیمانه آب
  • ۴ /۱  پیمانه گلاب
  • ۳ برش لیموترش

طرز تهیه:

۱٫ برای مواد داخل باقلوا پودر بادام را با پودر قند و هل مخلوط  و کم‌کم گلاب را اضافه کنید تا به صورت خمیری سفت درآید.

۲٫  در این  مرحله برای شهد شکر را با آب و برش‌های لیمو روی حرارت بجوشانید. وقتی غلیظ شد گلاب را هم اضافه کنید. کمی که جوشید از روی حرارت بردارید.

۳٫ برای خمیر شیر و زرده‌ها را با نمک و بیکینگ پودر  و کره آب شده در ظرفی بریزید و با همزن مفتولی مواد رامخلوط کنید. دو قاشق از آرد را کنار بگذارید. بقیه را به مواد اضافه و ترکیب کنید.

۴٫ خمیر را  ورز دهید. اگر شل بود، آرد اضافه کنید. خمیر آماده را در یک ظرف قرار دهید. روی  آن را با یک کیسه بپوشانید و دو ساعت استراحت دهید. روی میز آردپاشی شده خمیر را باز کنید تا به ارتفاع ۳ میلی متر برسد و با قالب گرد کوچک قالب بزنید.

۵٫ روی خمیر قالب خورده کمی زعفران دم کرده بمالید. سپس با یک قاشق مرباخوری کمی از مواد میانی روی خمیر بگذارید. حالا خمیر را به حالت گل جمع کنید.

۶٫ همه مواد را به این صورت آماده کنید و روی سینی فر با فاصله از هم بچینید. کمی کره آب شده با قلم‌موی آشپزی روی باقلوا بمالید. سینی را در فر از پیش گرم شده با حرارت۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه حرارت دهید تا زیر و روی باقلوا طلایی شود.

۷٫ سینی را از فر بیرون بیاورید. تا هنوز باقلواها داغ هستند آنها را در شربت بریزید تا چند ساعت بمانند. بعد مدتی در صافی بگذارید. در آخر روی آن پسته ریخته و در ظرف بچینید.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر