header
متن مورد نظر

اُسکار گردویی کنجدی مخصوص نوروز ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

اُسکار گردویی کنجدی مخصوص نوروز 95

مواد لازم

  • ۲ عدد زرده تخم‌مرغ
  • ۱۵۰ گرم کره
  • ۲۵۰ گرم آرد
  • ۱۰۰ گرم پودر قند
  • ۱ ق چ هل ساییده
  • ۲ عدد سفیده تخم‌مرغ
  • گردو ریز شده یا کنجد
  • به مقدار کافی برای تزیین

طرز تهیه:

۱٫  برای آماده کردن خمیر شیرینی ابتدا کره و پودر قند را در ظرفی بریزید و با همزن برقی کاملا هم بزنید تا حجم آن زیاد وسفید رنگ شود. بعد زرده‌ها را یکی یکی اضافه کنید و باز با همزن هم بزنید.

۲٫  هل و آرد را هم کم‌کم اضافه کنید. با دست شروع کنید به مخلوط کردن و کمی ورز دادن، تا خمیر یکنواختی به دست آید. خمیر را در کیسه فریزر بگذارید. در کیسه را ببندید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

۳٫  سفیده‌ها را کمی با چنگال بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند. از خمیر گلوله‌ای به اندازه یک گردو بردارید و داخل سفیده غوطه‌ور کنید. سپس گلوله آغشته به سفیده را در گردوی خرد شده یا کنجد بغلتانید.

۴٫  همه خمیر را به روش گفته شده آماده کنید و در سینی فر بچینید. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه  سانتیگراد روشن کنید. پس از گرم شدن فر، سینی حاوی شیرینی‌ها را در طبقه وسط فر قرار دهید. به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه صبر کنید تا شیرینی‌ها بپزند. بعد از خنک شدن آنها را در ظرف مناسب برای سرو بچینید.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر