header
متن مورد نظر

طرز تهیه ماهی سرخ شده در آرد نخود

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ماهی سرخ شده در آرد نخود

طرز تهیه ماهی سرخ شده در آرد نخود بسیار آسان است و می توان آن را همراه خورش گوجه و برنج ادویه دار برشته, سرو نمود.

مواد لازم:

  •  آرد نخود : ۱۰۰ گرم
  •  ریشه زنجبیل ریز خرد شده : ۱ قاشق چای خوری
  •  سیر تازه له شده : ۱ قاشق چای خوری
  •  پودر فلفل قرمز : ۲ قاشق چای خوری
  •  نمک : ۱ قاشق چای خوری
  •  فلفل سبز تند تازه خرد شده : ۲ عدد
  •  گشنیز تازه خرد شده : مقداری
  •  آب : ۳۰۰ میلی لیتر
  •  ماهی : ۱ کیلوگرم
  •  روغن : ۳۰۰ میلی لیتر
  •  برنج پخته شده : مقداری

مواد لازم جهت تزیین ماهی سرخ شده در آرد نخود :

  •  لیمو برش زده : ۲ عدد
  •  فلفل سبز تند از وسط برش خورده : ۶ عدد

طرز تهیه:

۱٫ آرد نخود را در کاسه ی بزرگی بریزید . زنجبیل , سیر , پودر فلفل قرمز , نمک و زرد چوبه را نیز به آن اضافه نمایید و خوب با هم مخلوط نمایید.

۲٫ فلفل سبزها و برگ های گشنیز را نیز اضافه نمایید. همه ادویه ها را خوب هم بزنید.

۳٫ آب را به تدریج به مواد مخلوط شده اضافه نموده , آن قدر هم بزنید تا خمیری نیمه غلیظ تشکیل شود. خمیر آماده شده را تا زمان استفاده , کنار بگذارید.

۴٫ با چاقوی تیزی ماهی را به ۸ قسمت مساوی تقسیم نمایید.

۵٫ ماهی ها را با دقت داخل خمیر آماده فرو ببرید تا کاملا به آن آغشته شود , سپس مقدار اضافی خمیر را از ماهی ها جدا نمایید.

۶٫ روغن را در ماهیتابه بزرگی گرم نموده , ماهی های آغشته به خمیر را داخل ماهیتابه قرار دهید و سرخ نمایید . وقتی یک طرف آن سرخ شد آن را برگردانید تا ظرف دیگر آن نیز سرخ شود.

۷٫ ماهی سرخ شده در آرد نخود را به ظرف سرو منتقل نمایید و با برش هایی از لیمو و فلفل سبز آن را تزیین و به همراه برنج پخته شده سرو نمایید.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر