header
متن مورد نظر

طرز تهیه کوکی سیب برای ایام نوروز ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

طرز تهیه کوکی سیب

کوکی سیب یک رسپی روسی است. در عین حال که خوشمزه هستش خیلی راحت هم درست میشه.

مواد لازم:

  • تخم مرغ ۴ عدد
  • شکر ۱ پیمانه
  • وانیل ۱ مایع: ۲ ق چ ۱ق چ
  • سیب زرد پوست کنده/ خرد شده ۳ عدد
  • آرد ۴ پیمانه
  • بیکینگ پودر ۱ ق چ + ۱/۴ ق چ
  • پودر قند برای تزیین مقداری
  • کره ذوب شده و خنک شده ۱ پیمانه (۲۲۶ گرم)

طرز تهیه:

۱- فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد(۳۷۵ فارنهایت) گرم میکنیم. کف سینی فر کاغذ روغنی میگذاریم.

طرز تهیه کوکی سیب

۲- ابتدا کره و شکر را با همزن میزنیم تا کرمی شکل ( مثل تصویر بالا) شود. از همزن دستی هم میتوانید استفاده کنید اما زمان خیلی طولانی لازم دارید.

کره ذوب شده و سرد شده را به همراه وانیل اضافه میکنیم. و مجددا هم میزنیم. (سرعت همزن تا این مرحله متوسط رو به بالا)

طرز تهیه کوکی سیب

۳-آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک میکنیم. وبه مواد در حال همزدن اضافه میکنیم. تا زمانی اضافه میکنیم و هم میزنیم که بافتی مثل تصویر داشته باشیم.

طرز تهیه کوکی سیب

۴- سیب های مکعبی کوچک خرد میکنیم. ( در حین کار در زمان ؟اماده شدن خمیر این کار را انجام می دهیم تا سیب ها تغییر رنگ ندهند)

طرز تهیه کوکی سیب

۵- سیب ها را به مواد اضافه نموده و با لیسک هم میزنیم.

طرز تهیه کوکی سیب

۶- به اندازه یک اسکوپ یا گردوی بزرگ از مواد برداشته و گرد میکنیم و با فاصله ۵ سانت در سینی فر میچینیم.

طرز تهیه کوکی سیب

۷- به مدت ۱۲ تا ۱۴ دقیقه در فر قرار می دهیم. ( یا تا زمانی که لبه های شیرینی تغییر رنگ دهند)

بعداز پخت از فر خارج نموده و بعداز خنک شدن اولیه روی کوکی ها (در صورت تمایل) پودر قند الک میکنیم.

طرز تهیه کوکی سیب

نکات مهم

۱-حتما فاصله بین کوکی هارو رعایت کنین.

۲-سعی کنین سایز کوکی ها یک اندازه باشه که ظاهر شیکی داشته باشند.

۳-با این مقدار حدود ۵۰ کوکی سیب خواهید داشت.

۴- حتما در ظرف در دار در یخچال نگهداری شوند و قبل از استفاده نیم ساعت بیرون از یخچال قرار دهید تا هم دمای محیط شوند سپس سرو کنید.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر