header
متن مورد نظر

طرز تهیه کوکی سیب برای ایام نوروز 95

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

طرز تهیه کوکی سیب

کوکی سیب یک رسپی روسی است. در عین حال که خوشمزه هستش خیلی راحت هم درست میشه.

مواد لازم:

  • تخم مرغ 4 عدد
  • شکر 1 پیمانه
  • وانیل 1 مایع: 2 ق چ 1ق چ
  • سیب زرد پوست کنده/ خرد شده 3 عدد
  • آرد 4 پیمانه
  • بیکینگ پودر 1 ق چ + 1/4 ق چ
  • پودر قند برای تزیین مقداری
  • کره ذوب شده و خنک شده 1 پیمانه (226 گرم)

طرز تهیه:

1- فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد(375 فارنهایت) گرم میکنیم. کف سینی فر کاغذ روغنی میگذاریم.

طرز تهیه کوکی سیب

2- ابتدا کره و شکر را با همزن میزنیم تا کرمی شکل ( مثل تصویر بالا) شود. از همزن دستی هم میتوانید استفاده کنید اما زمان خیلی طولانی لازم دارید.

کره ذوب شده و سرد شده را به همراه وانیل اضافه میکنیم. و مجددا هم میزنیم. (سرعت همزن تا این مرحله متوسط رو به بالا)

طرز تهیه کوکی سیب

3-آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک میکنیم. وبه مواد در حال همزدن اضافه میکنیم. تا زمانی اضافه میکنیم و هم میزنیم که بافتی مثل تصویر داشته باشیم.

طرز تهیه کوکی سیب

4- سیب های مکعبی کوچک خرد میکنیم. ( در حین کار در زمان ؟اماده شدن خمیر این کار را انجام می دهیم تا سیب ها تغییر رنگ ندهند)

طرز تهیه کوکی سیب

5- سیب ها را به مواد اضافه نموده و با لیسک هم میزنیم.

طرز تهیه کوکی سیب

6- به اندازه یک اسکوپ یا گردوی بزرگ از مواد برداشته و گرد میکنیم و با فاصله 5 سانت در سینی فر میچینیم.

طرز تهیه کوکی سیب

7- به مدت 12 تا 14 دقیقه در فر قرار می دهیم. ( یا تا زمانی که لبه های شیرینی تغییر رنگ دهند)

بعداز پخت از فر خارج نموده و بعداز خنک شدن اولیه روی کوکی ها (در صورت تمایل) پودر قند الک میکنیم.

طرز تهیه کوکی سیب

نکات مهم

1-حتما فاصله بین کوکی هارو رعایت کنین.

2-سعی کنین سایز کوکی ها یک اندازه باشه که ظاهر شیکی داشته باشند.

3-با این مقدار حدود 50 کوکی سیب خواهید داشت.

4- حتما در ظرف در دار در یخچال نگهداری شوند و قبل از استفاده نیم ساعت بیرون از یخچال قرار دهید تا هم دمای محیط شوند سپس سرو کنید.

ارسال نظر