header
متن مورد نظر

طرز پخت کوکی پسته و شکلات تلخ

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

کوکی پسته و شکلات تلخ

این کوکی بسیار خوشمزه و بافت جالبی دارد مرکز کوکی نرم و دورش خشکی خاصی هست که موقع خوردن خیی لذت بخشه

مواد لازم :

  • آرد ۱ پیمانه + ۱/۲ پیمانه
  • نمک دریا مقداری هم برای پاشیدن روی کوکی ها ۱/۲ ق چ
  • کره هم دمای محیط ۱/۲ پیمانه
  • شکلات تلخ خرد شده یا چیپسی ۱ پیمانه
  • تخم مرغ بزرگ ۱ عدد
  • وانیل ۱ ق چ
  • پسته پوست کنده خرد شده ۱/۴ پیمانه
  • بیکینگ پودر ۳/۴ ق چ
  • جوش شیرین۱/۲ ق چ
  • شکردانه ریز سفید ۱/۴ پیمانه
  • شکر قهوه ای ۳/۴ پیمانه

طرز تهیه:

۱-فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت(۱۷۵ درجه سانتیگراد) گرم میکنیم.

۲-داخل سینی فر کاغذ روغنی گذاشت و کنار میگذاریم.

۳-آرد + نمک + یکینگ پودر + جوش شیرین را مخلوط کرده الک میکنیم و کنار میگذاریم

۴-کره نرم شده + شکر ها را با همزن میزینم تا کرکی شود بین ۳ تا ۴ دقیقه ( کمتر نشه) با سرعت متوسط به بالا.

۵-سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه میکنیم. و مجددا ۲ دقیقه میزنیم.

کوکی پسته و شکلات تلخ

۶-بعداز این که خوب موادما ترکیب شد سرعت همزن را کم نموده مخلوط آرد و…. را کم کم اضافه میکنم ودر حد ترکیب شدن مواد هم میزنیم(در این مرحله سرعت همزن کم است)

۷-سپس شکلات و پسته را اضافه نموده با قاشق چوبی یا لیسک هم میزنیم.

کوکی پسته و شکلات تلخ

۸-از مواد به اندازه یک اسکوپ یا یک گردوی بزرگ برداشته گرد میکنیم وبا فاصله ۵ سانت از هم در سینی فر میچنیم.

۹-به مدت ۱۲ دقیقه ( با دمای ذکر در اول شده در ابتدای دستور) یا تا زمانی که دور کوکی ها طلایی روشن شوند در فر قرار میدهیم.

۱۰-بعداز پخت اجاز می دهیم خنک شوند ۳ تا ۴ دقیقه برای خنک شدن کافیه. به آرامی از کاغذ روغنی جدا نموده و آماده سرو می باشند

۱۱- این کوکی به مدت ۴روز در ظرف در دار قابل نگهداری است.

کوکی پسته و شکلات تلخ

نکات مهم

۱-استفاده از نمک دریا اجباری نیست میتوانید از نمک معمولی هم استفاده کنید ودر اخر هم روی کوکی ها نمک نپاشید

۲-نکته مهم دمای کره شماست در رسپی های گذشته هم یاد اوری کردم کره نرم شده یا کره هم دمای محیط کره ای هستش که اب نشده باشه و در عین حال منجمد و سفت نباشه(بادست فشارش میدین نرمی و خمیریشو حس کنین) چون در هر دوحالت باعث خراب شدن مواد میشه انجماد زیاد باعث میشه کاملا مواد به خورد هم نره ابشدنش هم روغن میندازه پس در این کوکی ها به دمای کره دقت بفرمایید.

۳-در همه رسپی هایی که گذاشته میشه اندازه گیری دقیق مواد در الویت اول است.

۴-درهمه رسپی ها و بخصوص کوکی ها و… که باید در محله آخر مغزها اضافه بشه ما سعی میکنیم زیاد هم نزنیم چون باعث میشه در انتهای کار مغزهای ما دیده نشه. در مورد این کوکی این نکته زیاد مهم نیست اما در مورد کوکی شماره ۱ به همزدن در مرحله اخر دقت بفرمایید.

کوکی پسته و شکلات تلخ

۵-در همه موارد میتونید مغزهاتونو در کمی آرد بغلطانید. که البته انجام ندادنش هم مشکلی ایجاد نمیکنه صرفا جهت اطمینان و دوستانی که کمتر تجربه پخت کوکی دارن میتوانند این کار را انجام دهند.

۶-نکاتی که برای کوکی ها ذکر میشه تقربا مشابه هست پس برای درست کردن هرکدام لطفا همه نکات این منو برای همه کوکی ها را مطالعه بفرمایید.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر