header
متن مورد نظر

طرز تهیه مارمالادی برشی برای سال نو

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

مارمالادی برشی

موادلازم

  • کره ۳/۴ پیمانه نرم شده
  • شکر ۲/۳ پیمانه
  • تخم مرغ ۱ عدد هم دمای محیط
  • وانیل ۱ ق چ
  • آرد ۲ پیمانه
  • بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ
  • نمک ۱/۲ ق چ
  • مارملاد ۱/۲ پیمانه تمشک یا توت فرنگی یا زرد آلو

طرز تهیه:

مارمالادی برشی

۱- فر را بادمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم نموده و کف سینی فر کاغذ روغنی میگذاریم.

۲- کره و شکر را با همزن میزنیم تا کرکی و یکدست شوند (مثل تصویر)

از همزن دستی هم میتونید استفاده کنید اما تایم همزدن شما فوق العاده زیاد خواهد شد.

مارمالادی برشی

۳- تخم مرغ و وانیل را اضافه نموده مجدد با همزن هم می زنیم

مارمالادی برشی

۴- در ظرف دیگری آرد + نمک + بیکینگ پودر را ترکیب نموده والک میکنیم و به مواد اضافه میکنیم.
کمی با همزن میزنیم تا تریکب شوند (با سرعت کم)

مارمالادی برشی

۵- بر روی سطحی که آرد پاشی شده (کمی) خمیر را مثل تصویر باز میکنید.( ۳۰ در ۳ سانت) اندازه تقریبی می باشد ومیتونید با توجه به سایز سینی خودتون تعیین کنید.

با این مقدار ۴ نوار مثل تصویر زیر خواهید داشت.

مارمالادی برشی

۶ – وسط خمیر با انتهای قاشق چوبی (و یا حتی انگشتت دست) شیار ایجاد میکنیم.

مارمالادی برشی

مارمالادی برشی

۷ -سپس داخل شیار را با مارمالاد پر میکنیم. ( با توجه به اندازه دستور ۲ ق غ برای هر کدام کافیه)

مارمالادی برشی

۸ – مارمالاد توت فرنگی و تمشک برای این شیرینی گزینه خوبیه ولی هر مارمالادیک هدوست دارید میتونید استفاده کنید

داخل فر به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تا زمانی که طلایی کم رنگ شود قرار می دهیم.

مارمالادی برشی

بعداز پخت اجازه میدیم خنک بشه (۱۰ دقیقه کافیه) سپس به اندازه ۱ ونیم سانت برش می دهیم.با این مقدار حدود ۵۵ تا ۶۵ عدد شیرینی خواهید داشت

مارمالادی برشی

مارمالادی برشی

مارمالادی برشی

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر