header
متن مورد نظر

طرز تهیه کوکی پسته و شکلات سفید

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

کوکی پسته و شکلات سفید

در این کوکی من بجای استفاده از کرنبری با کشمش تست کردم وهمچنین به نیمی از موادم **زعفران دم شده غلیظ** ۲ ق غ اضافه کردم.نتیجه کار عالی بود شما میتونید حتی از زغال اخته یا آلباالو خشک هم استفاده کنید. که در انتها مزه ترش و شیرین خواهد داشت.

مواد لازم

  • کره نرم شده ۱/۲ پیمانه۱۱۳ گرم)
  • شکر قهوه ای ۱/۲ پیمانه
  • شکر سفید ۱/۲ پیمانه
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • وانیل ۱ ق چ
  • آرد ۱ و نیم پیمانه
  • جوش شیرین ۱/۲ ق چ
  • کرنبری ۱ پیمانه ( یا کشمش/ یا آلبالو خشک یا زغال اخته بدون هسته)
  • شکلات چیپسی سفید ۱ پیمانه
  • پسته پوست کنده خرد شده ۱/۲ پیمانه
  • نمک ۱/۴ ق چ

طرز تهیه:

۱- ابتدا کره نرم شده به همراه شکر ها(سفید + قهوه ای) را در ظرف ریخته و چند دقیقه با همزن میزنیم تا کرکی شود

این مرحله خیلی مهمه پس بخوبی باید هم بزنید کره و شکر به خورد هم بره .( با سرعت متوسط رو به بالا کمتراز ۴ تا ۵ دقیقه نشه)

کوکی پسته و شکلات سفید

۲- تخم مرغ + وانیل اضافه میکنیم. و مجددا هم میزینم

کوکی پسته و شکلات سفید

۳- در ظرف دیگری نمک + جوش شیرین + ارد را ترکیب والک میکنیم

کوکی پسته و شکلات سفید

۴- به مواد قبلی ضافه میکنیم وبا لیسک یا قاشق چوبی هم میزنیم.

کوکی پسته و شکلات سفید

۵- شکلات چیپسی+ پسته + کرنبری(یا کشمش یا زغال اخته یا آلبالو خشک) را به مواد اضافه میکنیم و فقط در حد ترکیب شدن هم میزنیم

کوکی پسته و شکلات سفید

کوکی پسته و شکلات سفید

۶- در سینی فر کاغذ روعنی گذاشته.کوکی ها گرد کرده یا اسکوپ زده با فاصله در سینی میچینیم.

کوکی پسته و شکلات سفید

۷- در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه (یا تا زمانی که دور کوکی ها طلایی شده و تغییر رنگ داده ) قرار می دهیم.

کوکی پسته و شکلات سفید

نکات خیلی مهم :

۱-میتوانید بجای جوش شیرین دوبرابر مقدار ذکر شده بیکینگ پودر اضافه کنید اما شکل ظاهریش مثل تصویر نخواهد شد

۲-از هر شکلات چیپسی با هر رنگی مجازید استفاده کنید.

۳-اگر از اسانس وانیل استفاده میکنید ۲ تا ۳ قطره کافیه اگرخیلی قوی باشه ۲ قطره.

۴-مواد این کوکی راحتی داخل دست گرد میشه اگه فضای شما خنک تر باشه خیلی بهتر گرد میشه. استفاده از کاغذ روغنیاجباری نیست اما پیشنهاد میکنم حتما استفاده کنید.

کوکی پسته و شکلات سفید

۵-سایز هایی که گرد میکنید ارتفاع بیشتر از ۳ سانت نداشته باشه چون داخل فر پهن میشه به اندازه یک گردوی بزرگ خوبه

۶-میتوانید این کو کی رو فقط با پسته هم درست کنید در این صورت نتیجه مثل تصویر زیر خواهد شد.

۷-میزان کره ۱۱۳ گرم هست ۱۰۰ گرم هم برای این دستور کافیه .

۸-حتما از وانیل با کیفیت عالی استفاده کنید. خصوصا دوستانی که نسبت به کره حساس هستند البته این کوکی ها طعم و بوی کره ندارن فقط چند ثانیه بعداز خارج شدن از فر شاید خیلییییییییی کم احساس بشه و شاید هم اصلا احساس نکنین.

۹-میتوانید از شکر سفید به تنهایی هم استفاده کنید اما استفاده از دوشکر نتیجه مطلوبتری به شما خواهد داد.

۱۰-اضافه شدن زعفران به این کوکی در کنار پسته و کشمش طعم بینظیری دارد.(حداکثر تا ۴ غ ق مجازید)

۱۱-در زمان اضافه شدن آرد حتما از لیسک یا قاشق چوبی استفاده کنید.

۱۲-در رسپی زمان ۸ تا ۱۰ دقیقه دما ۱۹۰ . من عینا ذکر کردم.با ۱۸۰ زمان به ۱۵ دقیقه تغییر پیدا میکنه.

۱۳-با توجه به کارایی دستگاه میتونید زمان و دما رو انتخاب کنید .ولی با ۱۸۰ هم نتیجه عالی میشه.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر