header
متن مورد نظر

آموزش شیرینی پنج پر رنگارنگ مخصوص عید ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

شیرینی پنج پر رنگارنگ

مواد لازم

  • ۳۵۰ گرم آرد نخودچی
  • ۱۵۰ گرم آرد برنج
  • ۲۰۰ گرم روغن جامد قنادی و یا کره
  • ۶۵ گرم روغن مایع
  • ۱ ق چ زعفران حل‌شده
  • ۱۵۰ گرم پودر قند

طرز تهیه:

۱٫  روغن جامد قنادی (یا کره) و روغن مایع را با همزن بزنید تا نرم شود، سپس پودر قند و زعفران حل‌شده را هم اضافه کنید و با همزن مجدداً بزنید.

۲٫  آرد برنج و آرد نخودچی را اضافه کنید. سپس این مواد را داخل چرخ‌گوشت دو بار چرخ ‌کنید تا مواد کاملاً خمیری و یکدست شوند. می‌توانید این کار را با غذاساز هم انجام دهید.

۳٫   از مواد به‌ اندازه‌ی یک گردو بردارید و در سینی ‌فر بگذارید. با استفاده از قالب‌های گل  روی شیرینی را طرح بیندازید. سینی را در فر که از قبل با دمای ۱۲۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید، به مدت ۲۵ دقیقه قرار دهید.

۴٫   شیرینی‌ها را از فر بیرون آورید و کمی صبر کنید تا خنک شوند. آنها را سپس از سینی بیرون آورده و در ظرف مورد نظر بچینید.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر