header
متن مورد نظر

دستور شکوفه های برنجی نارگیلی نوروز ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

شکوفه های برنجی نارگیلی

مواد لازم

  • ۲۰۰ گرم کره
  • ۵۰ گرم روغن مایع
  • ۱۰۰ گرم پودر نارگیل
  • ۱۵۰ گرم آرد برنج
  • ۲۵۰-۲۰۰ گرم آرد سفید
  • ۲۰۰ گرم پودر قند
  • ۲ عدد زرده تخم‌مرغ
  • ۸  /۱ ق چ وانیل
  • تخم خرفه و یا پودر پسته
  • جهت تزیین به میزان لازم

طرز تهیه:

۱٫ کره هم دمای محیط را با پودر قند مخلوط و با همزن برقی هم بزنید تا حجمش دو برابر و سفید شود.

۲٫ به سفیده وانیل، رنده پوست لیمو و ماست را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. وقتی مواد مخلوط شدند، همزن را خاموش کنید. ۳ آرد را به مواد آماده کم‌کم اضافه وبا دست به آرامی مخلوط کنید تا به شکل خمیری لطیف و نرم در بیاید.

۳٫ خمیر را روی سطح آردپاشی و تمیز باز کنید تا به صورت یک ورقه با ضخامت ۲ تا ۳ میلی متر در بیاید. حال فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

۴٫  خمیر را با قالب گرد کوچک قالب بزنید. وسط خمیر  با قاشق چایخوری کمی مارمالاد بگذارید.

۵٫  خمیر اطراف مارمالاد را با چاقو به صورت شعاعی به ۶ قسمت برش بزنید. این لبه‌های خمیری را  روی هم برگردانید تا شیرینی به شکل گل رز  در بیاید.

۶٫  خمیرهای یک شکل را در قالب‌های کوچک بگذارید. قالب ها را طبقه وسط فر به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه حرارت دهید تا شیرینی‌ها آماده شوند.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر