header
متن مورد نظر

دسر شکلاتی شش پر مخصوص ایام عید نوروز

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

دسر شکلاتی شش پر

مواد لازم

  • ۱ پیمانه پودر کیک شکلاتی
  • ۱۰۰ گرم خامه شکلاتی
  • ۱۵۰ گرم شکلات تخته‌ای  تلخ
  • ۵ ق س گردوی پودر شده
  • ۱۰۰ گرم ماست خامه‌ای
  • ۵ ق س عسل
  • ۴ ق چ پودر ژلاتین
  • ۲ ق س شیر سرد

طرز تهیه:

۱٫ ژلاتین و شیر سرد را باهم مخلوط‌ کنید و روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا شفاف شود. خامه‌  شکلاتی و شکلات تخته‌ای را هم ذوب کنید تا روان شوند. ماست خامه‌ای و عسل را به همراه گردوی پودر شده مخلوط‌ کنید.

۲٫   هر سه مخلوط را باهم ترکیب کنید و پودر کیک را هم بیفزایید. در صورت نیاز مجدداً مخلوط را روی حرارت غیرمستقیم هم بزنید تا مایه یکدست شود.

۳٫   مواد را داخل قالب سیلیکونی به شکل گل بریزید و دسر را به مدت ۲۴ ساعت در فریزر قرار دهید. این کار برای این است که بتوانید دسر را راحت از قالب خارج کنید.

۴٫   بعد از این مدت  دسر را از قالب خارج کنید و درظرف دلخواه در یخچال قرار دهید تا به بافت مورد نظر برسد و یخ آن آب شود. روی دسر را پودر کاکائو  الک کرده و به  دلخواه تزیین کنید.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر