header
متن مورد نظر

طرز تهیه رز های کُرکی کم‌کالری برای عید ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

رز های کُرکی کم‌کالری برای عید 95

مواد لازم

  • ۲۰۰ گرم آرد
  • ۱۸۰ گرم کره
  • ۱۲۵ گرم گردو پودر شده
  • ۱ عدد زرده تخم‌مرغ
  • ۱ ق چ پودر دارچین
  • ۸  /۱ ق چ هل پودر شده
  • ۳ ق س روغن مایع
  • ۸  /۱ ق چ وانیل
  • نشاسته ذرت به میزان لازم
  • ۱۰۰ گرم عسل یا شیره‌ خرما

طرز تهیه:

۱٫  کره، عسل، دارچین، پودر هل و وانیل را با همزن برقی هم بزنید. وقتی یکدست شد، زرده تخم‌مرغ را افزوده، مخلوط کنید. بعد پودر گردو را هم اضافه کرده، دوباره هم بزنید. در این مرحله روغن مایع را اضافه ‌کنید و در حد چند ثانیه دوباره هم بزنید. باید توجه داشته باشید که وقتی  روغن را ریختید، دور همزن باید کند شود.

۲٫  حالا همزن را خاموش کنید. آرد را افزوده و با دست مخلوط ‌کنید. البته باید دست را به نشاسته ذرت آغشته کنید و بعد سریع خمیر را در نایلون بگذاریدو در یخچال به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه استراحت دهید. حال خمیر را بیرون آورده، روی سطح آردپاشی شده با کمک وردنه به قطر نیم سانتی‌متر باز ‌کنید و با قالب گل برش بزنید.

۳٫  شیرین‌ها را کف سینی بگذارید و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه  قرار ‌دهید. در انتها وقتی کوکی‌ها پختند و سرد شدند، روی آنها را با آیسینگ‌های رنگی تزئین کنید یا با خمیر فوندانت که قالب زده‌اید، تزئین کنید.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر