header
متن مورد نظر

فلاور چاکلت با طرح گل ویژه نوروز 95

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

فلاور چاکلت با طرح گل ویژه نوروز 95

مواد لازم

  • 200 گرم شکلات تخته‌ای تلخ
  • 50 گرم کره
  • 100 گرم خامه صبحانه
  • 5 ق س فندق پودر شده
  • 2 حلقه کمپوت آناناس
  • 1 ق چ پودر کاکائو
  • 1 ق س پنیر ماسکارپونه

طرز تهیه:

1.  کمپوت آناناس،  فندق پودر شده و پنیر ماسکارپونه را داخل غذا ساز بریزید. دستگاه را روشن کنید و مواد را مخلوط ‌کنید تا یکدست شود.

2.   شکلات تخته‌ای، کره و خامه‌ صبحانه را روی حرارت غیرمستقیم (به صورت بن ماری) ذوب ‌کنید.

3.   دو مخلوط به‌دست‌آمده در مراحل قبل را به‌ آرامی و در چند مرحله باهم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.

4.   قالب سیلیکونی مخصوص شکلات به شکل گل را به مدت یک ساعت در فریزر بگذارید تا خنک شود.

5.  حالا داخل قالب را با مخلوط آماده شده پرکنید. مجدداً  قالب را به مدت دو ساعت در فریزر بگذارید تا شکلات کاملاً بسته شود. سپس شکلات‌ها را به راحتی خارج کنید و در ظرف دلخواه بچینید. مجدداً  ظرف را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

6.   درنهایت با اسپری طلایی  یا رنگ‌های پودری که در فروشگاه های لوازم قنادی به فروش می رسند ،روی شکلات‌ها را تزیین کنید.

ارسال نظر