header
متن مورد نظر

طرز تهیه کوکی کره ای با تم گلهای بهاری

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

بهار که می‌آید طبیعت می‌شود صحنه هنرنمایی گل‌ها و گیاهان رنگارنگ. این تابلویی است که هر ساله خداوند با دست و دلبازی تمام برای ما ساکنین این کره خاکی به تصویر می‌کشد تا به ما بیاموزد برای شروع باید مثبت بود، شاد بود… و گل‌گلی بود.

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

حالا نوبت شماست تا از طبیعت الهام بگیرید و همان فضا را در پذیرایی عیدانه‌تان هم ایجاد کنید. در این مطلب تمام شیرینی‌های پیشنهادی، قالبی گل‌گلی دارند علاوه بر اینها هم ایده‌های تزیین چند مدل غذا و حتی وعده غذایی با تم گل ارائه شده است که به شما برای رسیدن به این فضا کمک می‌کند.

كوكی كره‌ای

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

مواد لازم برای کوکی کره‌ای

  • ١٤٠ گرم كره
  • ٨٠ گرم پودر شكر
  • ١ عدد تخم‌مرغ
  • ٢٠٠ گرم آرد
  • ۸ /۱ ق م وانیل

طرز تهیه:

۱٫ كره و پودر شكر را در ظرفی بریزید و با همزن برقی به مدت یك دقیقه بزنید. تخم‌مرغ و وانیل را به مواد اضافه كنید و هم بزنید.

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)
۲٫ آرد را آرام آرام به مواد اضافه كنید و با دست مخلوط کنید تا خمیر لطیفی به دست آید. خمیر را با وردنه روی سطح صاف و آردپاشی شده‌ای به ارتفاع ۳ میلی متر باز کنید. خمیر را با قالب شیرینی دلخواه قالب بزنید.
24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

۳٫ فر را با حرارت ١٨٠ درجه سانتیگراد به مدت ١٠ دقیقه روشن کنید تا گرم شود. شیرینی‌های قالب خورده را روی سینی فر که داخلش کاغذ روغنی انداخته‌اید بچینید.۴٫ سینی حاوی شیرینی‌ها را در طبقه وسط فر گرم شده بگذارید و ١٠ تا ١٥ دقیقه صبر کنید. سپس سینی را بیرون آورید و صبر کنید تا کوکی‌ها خنک شوند.

آیسینگ

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

مواد لازم

  • ١ عدد سفیده تخم‌مرغ
  • ٨٠ گرم پودر شكر
  • ۸ /۱ ق م وانیل

روش کار:

۱٫ ابتدا سفیده تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفیده كمی فرم بگیرد.

۲ پودر شكر را قاشق قاشق به سفیده اضافه كنید. وانیل را هم بیفزایید و با همزن برقی آنقدر بزنید تا فرم بگیرد.

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

برای تزیین کوکی‌ها به دو نوع غلظت نیاز دارید:

غلظت فلودینگ: برای اینكه آیسینگ شما به این غلظت برسد، كمی آب به آیسینگ اضافه كنید تا حدی كه به غلظتی شبیه به غلظت شامپو برسید. از آیسینگ نوع فلودینگ برای پوشش دادن سطح بیسكویت استفاده می‌شود.

غلظت فلودینگ: برای انداختن خط و طرح روی بیسكویت‌ها به این غلظت نیاز دارید كه باید شبیه به غلظت خمیر دندان باشد. پس خیلی با احتیاط آب را اضافه كنید..

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

فوت و فن

برای رنگ كردن آیسینگ بهتر است اول رنگ مورد نظر را با آیسینگ ترکیب کنید تا به حد دلخواهتان برسد، بعد آیسینگ را رقیق كنید زیرا گاهی اضافه کردن رنگ باعث رقیق شدن آیسینگ می‌شود.

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

نقاشی روی روکش آیسینگ

۱٫ ابتدا آیسینگ رنگ شده را در قیف پلاستیکی بریزید. نوک قیف را به اندازه مناسب برش بزنید. آیسینگ با رنگ دلخواه را با غلظت فلودینگ روی سطح كوكی بریزید تا همه سطح را پوشش دهید.

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

۲٫ تا آیسینگ سطح بیسکویت خشك نشده با رنگ دلخواه نقطه‌هایی روی آن بگذارید. حتی می‌توانید از چند رنگ برای خالدار و در ادامه گل‌دار کردن کوکی استفاده كنید.

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

۳٫ حالا با خلال دندان از یك نقطه شروع كنید به طرح دادن به خالها تا شبیه به گل شوند. به این صورت که با نوک خلال دندان رنگ هر خال را حول یك محور دایره‌ای به صورت حلزونی هدایت کنید تا خال تبدیل به یک غنچه شود.

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

۴٫ برای برگهای گل هم خلال دندان را به كمی رنگ سبز آغشته کنید و با یک اشاره کوچک روی آیسینگ کنار گل طرح برگ را ایجاد کنید. البته می‌توانید همین کار را با آیسینگ سبز انجام دهید به این صورت که یک خال با آیسینگ سبز کنار گل بیندازید و بعد با خلال دندان به آن فرم برگ بدهید.

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

فوت و فن

برای خالدار کردن کناره‌های کوکی ابتدا صبر کنید تا آیسینگ روی سطح کاملا خشک شود و بعد با آیسینگ با غلظت پایپینگ که در قیفی با سر بریده شده خیلی کوچک ریخته‌اید، نقطه‌ها را بگذارید.

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

توری بافی با آیسینگ

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

۱٫ ابتدا آیسنگ های با رنگ دلخواه و غلظت پایپینگ را در قیف بریزید و به اندازه مناسب نوک قیف را ببرید. با دقت خط هایی موازی روی سطح دلخواه بکشید. تا خط های كشیده شده كاملا خشك ‌شوند شما می توانید سمت دیگر كوكی را تزیین كنید.

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

۲٫ بعد از اینكه از خشك شدن خط‌های عمودی اطمینان پیدا كردید شروع کنید به کشیدن خط های افقی. در آخر بعد از خشك شدن كامل خط‌ها روزنه‌ها را با رنگ دلخواه پر كنید.

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

فوت و فن

برای این که خطهایتان نازک و تورتان ظریف‌تر و زیباتر شود، سر قیف را خیلی کوچک برش بزنید تا مقدار آیسینگ خیلی کمی از آن بیرون بیاید.

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

طرح گل روی آیسینگ

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

از تكنیك نقاشی می‌توانید بعد از خشك شدن كامل سطح آیسینگ استفاده كنید. به این صورت كه ابتدا روی کوکی با آیسینگ رنگ دلخواه یک رنگ زمینه بکشید. (سطح کوکی را با آن پوشش دهید). بعد از اینکه سطح کوکی خشک شد، رنگ دلخواه را با آب رقیق كنید و روی آیسینگ به نقاشی بپردازید.

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

فوت و فن

– نكته مهم در این تکنیک این است كه نباید رنگ را زیاد رقیق كنید زیرا آیسینگ با آب حل ‌شده، سطح كار سوراخ می‌شود.

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

– برای تزیین کوکی‌ها با آیسینگ بهتر است آنها را از روز قبل درست كنید. کوکی‌های تزیین شده با آیسینگ را می‌توانید تا مدت ها در ظرف در بسته در جای خشک و ترجیحا خنک نگه داری کنید.

ایده های دیگر برای گل کاری!

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر