header
متن مورد نظر

طرز تهیه خورش مرغ با آجیل عید نوروز ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

خورش مرغ و مغزها

خورش مرغ و مغزها برای تمام گروه های سنی به جز افرادی که حساسیت به آجیل ها دارند مناسب است. به جای آن ها از حبوبات می توانند استفاده نمایند.

مواد لازم جهت تهیه خورش مرغ و مغزها :

  •  روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
  •  پیاز خرد شده : ۱ عدد
  •  پودر زیره : ۱ قاشق چای خوری
  • پودر فلفل : نصف قاشق چای خوری
  • فلفل سبز خرد شده : ۲ عدد
  • سینه مرغ تکه تکه شده : ۱۰۰ گرم
  • آرد گندم : ۲ قاشق غذاخوری
  • کره کنجد شیرین نشده : ۳ قاشق غذاخوری
  •  آب مرغ : ۴۵۰ میلی لیتر
  •  مخلوط آجیل خام خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر له شده : ۳ حبه
  • پوره گوجه فرنگی : ۱ لیوان
  • نمک : به میزان لازم
  •  فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه خورش مرغ و مغزها :

۱٫ در یک قابلمه کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید . سپس سیر خرد شده را برای چند دقیقه تفت دهید و با فلفل سبز خرد شده مخلوط نموده و برای تزیین کنار بگذارید .

۲٫ پیاز را در قابلمه تفت دهید و تکه های مرغ را به آن اضافه و به مدت ۴ دقیقه سرخ نمایید و در ظرفی جداگانه بریزید .

۳٫ در همین ظرف کره کنجد , آجیل های خرد شده و آرد را روی حرارت به آرامی مخلوط نمایید تا نرم شود و در انتها پوره گوجه فرنگی , جوجه ها و ادویه ها را به آن اضافه نمایید . اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت باشد تا به یک سس غلیظ تبدیل گردد .

۴٫ پس از پخت خورش مرغ و مغزها را در ظرف مخصوص سرو ریخته و پیاز و فلفل سبز تفت داده شده را روی آن بریزید .

توصیه سرآشپز جهت تهیه خورش مرغ و مغزها :

آجیل ها منابع غنی پروتیین گیاهی , ویتامین های B6 , B3 , C , E است . خورش مرغ و مغزها شبیه خورش های تایلندی است و به همراه برنج و سالاد سبزیجات سرو می شود . حتما سیر و فلفل را تفت دهید تا مواد موثره آن خارج شود . برای دوباره گرم نمودن خورش مرغ و مغزها آن را در ظرف مخصوص مایکروفر ریخته و روی آن را با سلفون بپوشانید و با بالاترین درجه به مدت ۸ دقیقه گرم نمایید .

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر