header
متن مورد نظر

شیرینی انگشتی بادامی مخصوص نوروز 1395

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

شیرینی انگشتی بادامی

شیرینی نوروزی یکی از خوراکی های اصلی دید و بازدیدهای نوروز در هر خانه ای است. یکی از بهترین شیرینی ها برای نوروز امسال شیرینی انگشتی است. با این دستور یک شیرینی انگشتی خوش طعم درست کنید.

مواد لازم برای شیرینی نوروزی انگشتی

آرد : 220 گرم

آرد برنج : 1/5 قاشق سوپخوری

پودر شکر : 60 گرم

پودر بادام : 2 قاشق غذاخوری

کره خرد شده : 180 گرم

شکلات : برای تزئین

دمای فر: 180 درجه سانتیگراد

زمان پخت : 15 دقیقه

روش تهیه شیرینی انگشتی برای نوروز

آرد سفید، آرد برنج و پودر شکر را در کاسه ای الک میکنیم.

کره خرد شده و پودر بادام را نیز اضافه کرده و با نوک انگشتان ورز می دهیم.

از خمیر کمی برداشته و کف دست به شکل انگشت فرم می دهیم و یا خمیر را گرد می کنیم.

شیرینی ها را کف سینی می چینیم و در فر قرار می دهیم.

در این مدل مقداری از خمیر را به شکل انگشت و مقداری را به شکل توپی فرم دادم.

ارسال نظر