header
متن مورد نظر

شیرینی مرنگ پشمکی را در نوروز ۹۵ تست کنید

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

شیرینی مرنگ پشمکی

مواد اولیه :

سفیده تخم مرغ هم دما با اتاق ۲ عدد

کرم تار تار ۱ پینچ

پودر پشمک نصف فنجان

طرز تهیه :

پشمک را با آسیاب برقی پودر کنید . پشمکی که در این دستور استفاده شده پشمک آردی نیست و باید از پشمک هایی که فقط با شکر تهیه شده اند استفاده کنید و رنگ صورتی که در این مرنگ میبینید به علت استفاده از پشمک صورتی رنگ است.

فر را با دمای ۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . دو عدد سینی فر را با کاغذ روغی بپوشانید . یک عدد قیف با ماسوره ستاره ای بزرگ آماده کنید.

سفیده های تخم مرغ را در یک ظرف شیشه ای یا فلزی تمیز ریخته و با سرعت متوسط همزن بزنید تا کف کند.

همزن را خاموش کرده کم تارتار را اضافه کنید . دوباره همزن را روشن کرده و به هم زدن ادامه دهید.

به محض این که تخم مرغ ها کمی به توپک همزن گرفتند سرعت همزن را زیاد کرده و پشمک شکری ها را کم کم اضافه کنید.

بعد از مخلوط شدن کامل پشمک ۷ دقیقه ی دیگر به هم زدن سفیده ها ادامه دهید تا کاملا غلیظ و کشدار شوند ولی خشک نشوند.

برای این که از حل شدن کامل پشمک داخل مرنگ ها مطمئن شوید کمی از مرنگ را بین دو انگشت تست کنید که هیچ ذره ای داخلش نمانده باشد و اگر ذره های پشمک را بین انگشتان حس کردید باید تا زمان حل شدن کاملشان به هم زدن ادامه دهید.

با قاشق خمیر مرنگ را داخل قیف ریخته و روی صفحه های فر با کمی فاصله ستاره بزنید. یا این که به جای قیف میتوانید از قاشق یا اسکوپ استفاده کنید.

مرنگ ها را به مدت ۹۰ دقیقه در فر بگذارید بپزد . وسط کار سینی را بچرخانید. بعد از پخت فر را خاموش کرده بدون این که درش را باز کنید بگذارید مرنگ ها داخل فر بمانند. بهتر است اجازه دهید مرنگ ها یک شب در فر بمانند سپس در فر را باز کرده مرنگ ها را به ظرف مورد نظرتان منتقل نمایید.

مرنگها باید سفت و شکننده باشند و به راحتی نمیتوانید از کاغذ روغنی جدایشان کنید. روی مرنگ ها هم میتوانید گرد خوراکی براق بپاشید که ظاهر زیباتری داشته باشند.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر