header
متن مورد نظر

شیرینی خشک نوروز 95 را در خانه بپزید

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

شیرینی خشک نوروز 95

مواد لازم

آرد: 325 گرم

روغن صاف: 200 گرم

پودر قند: 100 گرم

تخم مرغ: یك عدد

آب: 25 گرم

شـیرخشك: 25 گرم

وانیل: یك قاشق چایخوری

جوز هندی: 1/4 قاشق چایخوری

طرز تهیه

روغن و آرد را با هم مخلوط كرده و ورز می‌دهیم تا خمیر صاف و یكدستی به دست آید. در ظرفی دیگر پودر قند را همراه تخم‌مرغ، آب، شیرخشك، وانیل و جوزهندی با هم مخلوط كرده و با همزن برقی به مدت 30 ثانیه هم می‌زنیم، بعد مخلوط را به خمیری كه با آرد و روغن درست كرده‌ایم اضافه كرده و با دست ورز می‌دهیم تا با هم مخلوط شوند.

خمیر را به مدت دو تا سه ساعت درون یخچال قرار داده، سپس خمیر را روی سطح آرد پاشی شده پهن كرده و قالب می‌زنیم. شیرینی ها را درون فر كه از 10 دقیقه قبل با دمای 170 درجه سانتی‌گراد گرم شده است به مدت 15 دقیقه قرار می‌دهیم و پس از پخت مطابق سلیقه تزیین می‌كنیم.

نکات

در صورت دلخواه میتوانیم خمیر را به سه قسمت تقسیم كرده و به هر كدام از قسمتها به میزان یك قاشق غذاخوری زعفران، دارچین یا پودر كاكائو اضافه كنیم.

امکان ارسال نظر وجود ندارد