header
متن مورد نظر

آموزش شیرینی کشمشی با آرد سبوسدار

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

شیرینی کشمشی با آرد سبوسدار

مواد لازم

كره: 125 گرم

شكر: 125 گرم

تخم مرغ: سه عدد

آرد سبوسدار گندم: 125 گرم

كشمش: 120 گرم

وانیل: 1/4 قاشق مرباخوری

طرز تهیه

كره و شكر را با هم مخلوط كرده و هم می‌زنیم تا كرم رنگ شود. تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی افزوده، هر كدام را به مدت 30 ثانیه هم می‌زنیم و در انتها وانیل را اضافه می‌كنیم. آرد را نیز افزوده و با همزن می‌زنیم. كشمش‌ها را كمی آردپاشی كرده و به مواد اضافه می‌كنیم. سینی فر را با كاغذ روغنی پوشانده، از مواد با قاشق و با فاصله روی كاغذ روغنی می‌ریزیم و سینی را در فری كه از قبل با حرارت 160 درجه سانتی‌گراد روشن كرده‌ایم، به مدت 10 تا 12 دقیقه قرار می‌دهیم تا پخته شوند. پنج دقیقه زمان می‌دهیم تا شیرینی‌ها خنك شده و پس از آن از سینی جدا می‌كنیم.

نکات

مدت زمان پخت: 15 دقیقه

میتوانید به جای كشمش بنا به ذائقه خود از گردوی خرد شده، بادام با پوست ریز شده و شكلات چیپسی نیز استفاده كنید.

هر چه مقدار سبوس آرد بیشتر باشد، رنگ شیرینی تیرهتر میشود.

سبوس گندم منبع خوبی از ویتامین B است.

آرد بسته به مقدار سبوس، رطوبتگیری متفاوتی دارد پس آن را کم کم اضافه کنید تا خمیر شیرینی خشک نشود.

ارسال نظر