header
متن مورد نظر

طرز تهیه رنگینک فانتزی برای مهمانان نوروز 95

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

طرز تهیه رنگینک فانتزی

مواد لازم برای 20 عدد

پودر شكر: 125 گرم

آرد گندم: 250 گرم

كره یا روغن جامد: 150 گرم

پودر هل: یك قاشق مرباخوری

پودر زنجبیل: یك قاشق چایخوری

مواد لازم میانی

خرما: 200 گرم

گردوی خرد شده: 90 گرم

پودر دارچین: یك قاشق سوپخوری

روغن مایع: یك قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تزیین

پودر شكر: نصف پیمانه

شكلات سفید: 75 گرم

پودر پسته: نصف پیمانه

طرز تهیه

آرد را الك كرده، داخل تابه ریخته، سپس روی حرارت ملایم هم می‌زنیم تا خامی آرد گرفته و عطر آن بلند شود، ولی رنگ آن تغییر نكند. روغن یا كره را به آرد اضافه كرده و روی حرارت به مدت دو دقیقه هم می‌زنیم، بعد تابه را از روی حرارت برمی‌داریم و كمی زمان می‌دهیم تا مواد از حرارت بیفتد و نیمه گرم شود.

پودر شكر، هل و زنجبیل را اضافه كرده و مرتب هم می‌زنیم. در ظرفی جداگانه گردو، دارچین، روغن مایع و خرمای چرخ شده را با هم مخلوط كرده و چنگ می‌زنیم تا مواد با هم مخلوط شوند.

تركیب آردی را به دو قسمت تقسیم می‌كنیم و با وردنه یك قسمت را روی كاغذ روغنی به قطر نیم سانتی‌متر باز كرده و روی آن مواد خرمایی را پخش می‌نماییم، به صورتی كه به صورت یك لایه نازك برروی خمیر باشد.

باقیمانده خمیر را به ضخامت نیم سانتی‌متر برروی كاغذ روغنی دیگر باز كرده و برروی خرما قرار داده و با دست به آرامی فشار می‌دهیم تا سه لایه به هم بچسبد. رنگینك را برش داده، برروی آن پودر شكر الك كرده و با شكلات ذوب شده و پودر پسته روی آن را تزیین می‌كنیم.

نکات

شكلات سفید را به روش بنماری ذوب كرده، با قیف برروی برشهای رنگینك ریخته و پودر پسته را برروی آن میریزیم.

در صورت خشك شدن مواد قبل از شكل دادن مقداری كره به آن اضافه كرده و در صورت چسبناك بودن كمی پودر شكر به آن اضافه میكنیم.

در صورت استفاده از روغن جامد، مقدار آن حدود 130 گرم میشود.

ارسال نظر