header
متن مورد نظر

طرز تهیه شیرینی پیچ انگشتی تبریز در نوروز 95

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

طرز تهیه شیرینی پیچ انگشتی تبریز

مواد لازم

زرده تخم مرغ بزرگ: دو عدد

پودر قند: 180 گرم

گردوی خرد شده: 2/3 پیمانه

وانیل: 1/8 قاشق چایخوری

پسته: به میزان لازم

طرز تهیه

زرده تخم‌مرغ‌ها را همراه وانیل و پودر قند با همزن به مدت چهار دقیقه می‌زنیم تا پف كند و كرم رنگ شود. گردو را خیلی ریز خرد كرده، به مواد افزوده و با لیسك مخلوط می‌كنیم. روی سینی فر كاغذ روغنی قرار داده، از مواد آماده به كمك قاشق روی آن با فاصله می‌ریزیم. پسته را می‌توان به صورت پودر یا خیلی ریز شده، روی شیرینی‌ها بپاشیم.

فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن می‌كنیم. سپس سینی را در طبقه وسط فر به مدت 15 الی 20 دقیقه قرار می‌دهیم تا شیرینی‌ها پف كرده و بپزند. بعد از خنك شدن، شیرینی‌ها را از روی كاغذ روغنی برداشته، در ظرف چیده و سرو می‌كنیم.

نکات

مقدار گردو را می توان در صورت تمایل بیشتر كرد.

در فر نباید به هیچ عنوان مابین پخت باز شود.

ارسال نظر