header
متن مورد نظر

طرز تهیه شـرت برد مثلـثی برای عید نوروز ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

طرز تهیه شـرت برد مثلـثی

مواد لازم

كره: ۱۵۰ گرم

وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری

شكر سفید: ۱/۴ پیمانه

شكر قهوه ای: ۱/۴ پیمانه

نمك: یك پینچ

آرد: دو و نیم پیمانه

شكلات تخته ای ذوب شده: به میزان لازم

ترایفل رنگی: به میزان لازم

طرز تهیه

از كره را در یك تابه ریخته، روی حرارت قرار داده و اجازه می‌دهیم روی حرارت بماند تا دوغ آن تبخیر شود. (منظور از دوغ كره، كف سفیدی است كه روی آن جمع شده كه پس از تبخیر شدن باعث می‌شود، روغن خالص كره باقی بماند) سپس آن را از روی حرارت برداشته و اجازه می‌دهیم تا سرد شود.

كره سرد شده را با همزن برقی چند دقیقه زده، بعد در حین زدن شكرها و وانیل را همراه باقی مانده كره و مقدار خیلی كمی نمك به آن اضافه كرده و به زدن ادامه می‌دهیم. آرد را كم‌كم اضافه كرده و با دست شروع به ورز دادن می‌كنیم تا خمیری یك‌دست حاصل شود. خمیر را بین دو ورق كاغذ روغنی به ضخامت دو تا سه میلی‌متر باز كرده و روی آن وردنه سوراخ‌كن می‌كشیم، سپس آنها را به صورت مثلثی كاتر می‌زنیم.

شیرینی ها را در سینی فر چرب شده، چیده و سینی را در فری كه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم كرده‌ایم، به مدت ۱۵ دقیقه قرار می‌دهیم تا شیرینی‌ها بپزند. پس از سرد شدن كامل، شیرینی‌ها را از سینی خارج كرده و لبه‌های آنها را از قسمت قاعده درون شكلات تخته‌ای زده و روی كاغذ آلومینیومی قرار می‌دهیم. برای تزیین نیز روی آنها ترایفل رنگی می‌پاشیم.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر