header
متن مورد نظر

طرز تهیه شیرینی خوشمزه قرابیه تبریز

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

طرز تهیه شیرینی خوشمزه قرابیه تبریز

مواد لازم

بادام خام پوست گرفته شده: ۱۵۰ گرم

شكر: ۲۰۰ گرم

سفیده تخم مرغ: دو تا سه عدد

مخلوط مغز پسته، بادام و شكر: به میزان لازم

طرز تهیه

بادام را در آب گرم ریخته، پس از ۱۰ دقیقه با كمك دست یا مالش بین دو حوله قرار داده و پوست آن را جدا می‌كنیم، سپس روی یك حوله پهن كرده تا كاملا خشك شود. پس از این كه كاملا از خشك شدن آن اطمینان حاصل شد آن را وزن می‌كنیم.

بادام را به وسیله رنده یا میكسر پودر می‌كنیم، البته باید مواظب باشیم به روغن نیفتد. هنگام پودر شدن می‌توان از مقدار شكری كه وزن كردیم كمی جدا كرده و همراه بادام پودر ‌كنیم. در این جا شكر كمك می‌كند كه بادام به روغن نیفتد. (اگر سعی كنیم بادام را به تنهایی آسیاب كنیم بهتر است).

شكر را با سفیده تخم‌مرغ‌ها می‌زنیم تا كف كند، پودر بادام را افزوده و مخلوط می‌كنیم. (در صورت تمایل می‌توان یك قطره اسانس بادام تلخ نیز استفاده كرد) مواد مخلوط شده را از چرخ‌گوشت با دنده ریز رد می‌كنیم. (اگر دو بار انجام شود بهتر است) خمیر به دست آمده را خوب ورز می‌دهیم. (چون اندازه تخم‌مرغ‌ها متفاوت می‌باشد، ممكن است خمیر شل یا سفت شود.) اگر خمیر شل بود با قاشق كم‌كم یك یا دو قاشق پودر بادام و اگر سفت شد، سفیده تخم‌مرغ می‌افزاییم.

آنقدر خمیر را ورز می‌دهیم تا خمیری كرم رنگ و لطیف به دست آید. (منظور از خمیر، خمیری مانند خمیر نان نیست و البته آن را با دست ورز نمی‌دهیم، به وسیله قاشق این كار را می‌كنیم) روی سینی فر كاغذ روغنی می‌گذاریم.

ابتدا یك شیرینی روی سینی امتحان می‌كنیم تا ببینیم كیفیت شیرینی همان گونه است كه انتظار داریم. به این صورت كه درون كیسه قیف ماسوره ساده قرار داده و از خمیر شیرینی درون قیف می‌ریزیم.

از شیرینی روی كاغذ، به شكل دایره ریخته و كمی صبر می‌كنیم تا ببینیم به همان شكل می‌ماند یا وا می‌رود. اگر خمیر وا رفت، یعنی شل است، پس پودر بادام افزوده و مجددا ورز می‌دهیم. خمیر باید به راحتی از كیسه قیف بیرون آید.

یك سینی هم اندازه كاغذ روغنی برداشته، پسته و بادام را كه كمی كوبیدیم و حالت دو تا سه نیم شده است را همراه مقدار كمی شكر كه بستگی به خودمان دارد با هم مخلوط كرده، در سینی روی كاغذ روغنی ریخته و پهن می‌كنیم.

شیرینی‌ها را با قیف روی كاغذ روغنی با فاصله می‌ریزیم. با كمك دست دو سر كاغذ روغنی را برداشته و روی سینی مغزها برمی‌گردانیم تا روی شیرینی كاملا با مغز پوشیده شود، كاغذ روغنی حاوی شیرینی را روی سینی فر قرار می‌دهیم.

فر را از قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌كنیم. سینی را در فر قرار داده و به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه زمان می‌دهیم تا شیرینی‌ها طلایی شوند. پس از خنك شدن از كاغذ روغنی جدا می‌كنیم.

این شیرینی زود خشك می‌شود، پس در ظرف دردار نگه می‌داریم. می‌توانیم پس از این كه كاملا خنك شد، در ظرف دردار، در فریزر قرار داده و هنگام مصرف از فریزر در آورده و پس از ۲۰ دقیقه كه یخ آن باز شد، مانند همان ابتدای پخت، از آن استفاده کنیم.

نکات

میتوانید در صورت دلخواه وقتی كه شیرینی ها را روی كاغذ روغنی قرار دادید، مغزهای خرد شده را روی آنها بریزید، البته با این روش امكان دارد كه پف شیرینی كمی بخوابد.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر