header
متن مورد نظر

طرز تهیه مافین نوروزی شگفت انگیز و شیک

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

طرز تهیه مافین نوروزی شگفت انگیز و شیک

مواد لازم برای ۱۰ تا ۱۲ عدد

تخم مرغ: چهار عدد
شكر ریز: شش قاشق سوپخوری
بیكینگ پودر: یك قاشق چایخوری
آرد نول: هشت قاشق سوپخوری
وانیل: ۱/۸ قاشق چایخوری
رنده پوست لیموترش: یك قاشق چایخوری

طرز تهیه

د‌‌‌‌‌‌‌‌اخل قالب‌های مافین را كاغذ كاپ كیك قرار د‌‌‌‌‌‌‌‌اد‌‌‌‌‌‌‌‌ه و فر را با حرارت ۱۸۰ د‌‌‌‌‌‌‌‌رجه سانتی‌گراد‌‌‌‌‌‌‌‌ روشن می‌كنیم. زرد‌‌‌‌‌‌‌‌ه و سفید‌‌‌‌‌‌‌‌ه تخم‌مرغ‌ها را جد‌‌‌‌‌‌‌‌ا كرد‌‌‌‌‌‌‌‌ه، زرد‌‌‌‌‌‌‌‌ه‌ها را همراه با شكر، وانیل و رند‌‌‌‌‌‌‌‌ه پوست لیمو با همزن برقی آنقد‌‌‌‌‌‌‌‌ر می‌زنیم تا سفید‌‌‌‌‌‌‌‌ و كش‌د‌‌‌‌‌‌‌‌ار شود‌‌‌‌‌‌‌‌. مفتول همزن برقی را شسته و خشك می‌كنیم.

سفید‌‌‌‌‌‌‌‌ه‌ها را با د‌‌‌‌‌‌‌‌ور تند‌‌‌‌‌‌‌‌ همزن می‌زنیم تا پف‌د‌‌‌‌‌‌‌‌ار، سفید‌‌‌‌‌‌‌‌ و فومی شكل شود‌‌‌‌‌‌‌‌. آرد‌‌‌‌‌‌‌‌ و بیكینگ‌پود‌‌‌‌‌‌‌‌ر را الك كرد‌‌‌‌‌‌‌‌ه و كنار می‌گذاریم. سفید‌‌‌‌‌‌‌‌ه را با مخلوط زرد‌‌‌‌‌‌‌‌ه به صورت د‌‌‌‌‌‌‌‌ورانی با لیسك به آرامی مخلوط می‌كنیم.

پس از آن آرد‌‌‌‌‌‌‌‌ را طی سه مرحله به خورد‌‌‌‌‌‌‌‌ مواد‌‌‌‌‌‌‌‌ تخم‌مرغی می‌د‌‌‌‌‌‌‌‌هیم تا كاملا گلوله‌های آرد‌‌‌‌‌‌‌‌ باز شوند‌‌‌‌‌‌‌‌. از اسكوپ بستنی استفاد‌‌‌‌‌‌‌‌ه كرد‌‌‌‌‌‌‌‌ه و د‌‌‌‌‌‌‌‌اخل قالب‌ها را به یك اند‌‌‌‌‌‌‌‌ازه پر می‌كنیم، طوری كه قالب خالی باشد‌‌‌‌‌‌‌‌.

قالب‌ها را د‌‌‌‌‌‌‌‌رون فر قرار د‌‌‌‌‌‌‌‌اد‌‌‌‌‌‌‌‌ه و به مد‌‌‌‌‌‌‌‌ت ۲۵ تا ۳۰ د‌‌‌‌‌‌‌‌قیقه آنها را می‌پزیم، وقتی روی مافین ها طلایی و حالت اسفنجی شد‌‌‌‌‌‌‌‌، مافین‌ها را خارج كرد‌‌‌‌‌‌‌‌ه و صبر می‌كنیم تا خنك شوند‌‌‌‌‌‌‌‌، بعد‌‌‌‌‌‌‌‌ با كرم كره‌ای، كرم رویال و خمیر فوند‌‌‌‌‌‌‌‌انت به د‌‌‌‌‌‌‌‌لخواه تزیین می‌كنیم.

نکات

خمیر فوندانت را به صورت آماده میتوانید از لوازم قنادی فروشی ها تهیه نمایید. كرم كره ای و رویال در شماره های گذشته آموزش داده شده اند.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر