header
متن مورد نظر

دستور مافین توت فرنگی لذیذ مناسب فصل بهار

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

مافین توت فرنگی

مواد لازم برای ۱۰ تا ۱۲ عدد مافین

تخم مرغ درشت: یك عدد
ماست: یك پیمانه (۴۲۰ میلی لیتر)
روغن مــایع: ۱/۳ پیمانه (۸۰ میلی لیتر)
وانیــل: نصف قاشق چایخوری
آرد: دو پیمانه (۶۲۰ گرم)
شكر: نصف پیمانه (۱۰۰ گرم)
بیكینگ پودر: یك و نیم قاشق چایخوری
جوش شیرین: ۱/۴ قاشق چایخوری
نمك: یك پینچ
توت فرنگی اسلایس شده: یك تا یك و نیم پیمانه

طرز تهیه

همه مواد را از یك ساعت قبل از یخچال خارج می‌كنیم تا به دمای محیط برسند. فر را با حرارت ۰۸۱ درجه سانتی‌گراد روشن می‌كنیم. كف قالب ۲۱ عددی مافین را كپسول می‌اندازیم.

در ظرفی تخم‌مرغ را كمی با مفتول دستی می‌زنیم تا از هم باز شود. ماست، روغن و وانیل را به آن اضافه كرده و مخلوط می‌كنیم. در ظرف دیگری، آرد، بیكینگ‌پودر، شكر، جوش شیرین و نمك را مخلوط می‌كنیم. یك پیمانه از توت‌فرنگی‌ها را به صورت درشت خرد كرده و به مخلوط آرد اضافه می‌كنیم تا كاملا آردی شوند. مواد مایع را به مواد خشك اضافه كرده و فقط در حد مخلوط شدن، با هم تركیب می‌كنیم. قالب‌ها را از مواد پر می‌كنیم. نصف پیمانه باقی مانده توت‌فرنگی‌ها را روی قالب‌ها قرار داده و كمی فشار می‌دهیم كه تا نیمه به داخل مواد فرو بروند. قالب را در فر گرم شده، قرار داده و حدودا نیم ساعت زمان می‌دهیم تا بپزند. وقتی كه تستر از داخل كیك تمیز بیرون آمد، مافین‌ها را از فر خارج می‌كنیم. پس از پخت و خنك شدن مافین‌ها، می‌توانیم روی آنها را با خامه فرم گرفته شده و توت‌فرنگی تزیین كنیم.

نکات

میتوانید جوش شیرین را حذف كرده، به جای آن، همان مقدار بیكینگ پودر استفاده كنید. میتوان توت فرنگی را داخل مافین نریخت و فقط روی مافین ها برای تزیین استفاده كرد.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر