header
متن مورد نظر

مراحل پخت کیک توت فرنگی مخصوص بهار 95

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

کیک توت فرنگی

مواد لازم

تخم مرغ: دو عدد
شكر: 180 گرم
آرد: دو پیمانه
شیر توت فرنگی:2/3 پیمانه
بیكینگ پودر: یك قاشق چایخوری
روغن مایع: 1/3 پیمانه
اسانس توت فرنگی: یك قطره
توت فرنگی: به میزان لازم
خامه زده شده: به میزان لازم

طرز تهیه

تخم‌مرغ‌ها، شكر و اسانس را با همزن زده تا پفكی شود. روغن را اضافه كرده، فقط جهت مخلوط كردن هم می‌زنیم. (زیاد نباید با همزن زده شود) بیكینگ‌پودر و آرد را با هم مخلوط كرده، به طور متناوب با شیر توت‌فرنگی به مواد افزوده و هم می‌زنیم تا یك‌دست شود.

مواد كیك را در قالب 20 سانتی‌متری كه چرب كرده و كاغذ روغنی روی آن را نیز چرب كرده‌‌ایم، می‌ریزیم. سطح روی كیك را صاف كرده، در فر با حرارت 180 سانتی‌گراد كه از قبل روشن كردیم، به مدت 40 الی 45 دقیقه قرار داده تا پخته شود.

بعد از خنك شدن، كیك را از ارتفاع دو برش داده و ما بین آن خامه زده شده و در صورت تمایل توت‌فرنگی ریز خرد شده ریخته، رو و اطراف كیك را با خامه زده شده می‌پوشانیم. در انتها سطح روی كیك را با توت‌فرنگی تازه، مربای توت‌فرنگی، ژله یا شهد می‌پوشانیم.

ارسال نظر