header
متن مورد نظر

طرز تهیه شیرینی کنجدی مناسب نوروز ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

طرز تهیه شیرینی کنجدی

مواد لازم

آرد سنگك: ۲۰۰ گرم
روغن جامد: ۱۰۰ گرم
پودر قند: ۱۰۰ گرم
كنجد: به میزان لازم
زعفـران آبكرده: به میزان لازم

طرز تهیه

روغن جامد و پودر قند را با هم مخلوط كرده و با همزن می‌زنیم تا مواد كرم رنگ و كش‌دار شود، سپس آرد را الك كرده، به مواد افزوده و ورز می‌دهیم. خمیر را در داخل كیسه فریزر به مدت ۲۴ ساعت در محیط آشپزخانه استراحت می‌دهیم. خمیر را به قطر دو میلی‌متر باز كرده، قالب زده و روی شیرینی با قلم‌مو زعفران زده و كنجد روی آن می‌پاشیم. سپس در سینی فر چیده، سینی را در فر با دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی‌گراد) به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه می‌گذاریم تا شیرینی‌ها آماده شود. بعد از خنك شدن در ظرف مناسب می‌چینیم.

نکات

آرد را كمكم اضافه كنید به اندازهای كه شیرینی در دست به صورت گلوله در آمده و از هم متلاشی نشود.
شاید به آرد كمتر یا بیشتری نیاز شود.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر