header
متن مورد نظر

طرز تهیه شیرینی کنجدی مناسب نوروز 95

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

طرز تهیه شیرینی کنجدی

مواد لازم

آرد سنگك: 200 گرم
روغن جامد: 100 گرم
پودر قند: 100 گرم
كنجد: به میزان لازم
زعفـران آبكرده: به میزان لازم

طرز تهیه

روغن جامد و پودر قند را با هم مخلوط كرده و با همزن می‌زنیم تا مواد كرم رنگ و كش‌دار شود، سپس آرد را الك كرده، به مواد افزوده و ورز می‌دهیم. خمیر را در داخل كیسه فریزر به مدت 24 ساعت در محیط آشپزخانه استراحت می‌دهیم. خمیر را به قطر دو میلی‌متر باز كرده، قالب زده و روی شیرینی با قلم‌مو زعفران زده و كنجد روی آن می‌پاشیم. سپس در سینی فر چیده، سینی را در فر با دمای 300 درجه فارنهایت (175 درجه سانتی‌گراد) به مدت 10 تا 12 دقیقه می‌گذاریم تا شیرینی‌ها آماده شود. بعد از خنك شدن در ظرف مناسب می‌چینیم.

نکات

آرد را كمكم اضافه كنید به اندازهای كه شیرینی در دست به صورت گلوله در آمده و از هم متلاشی نشود.
شاید به آرد كمتر یا بیشتری نیاز شود.

ارسال نظر