header
متن مورد نظر

آموزش پخت كلـوچه بهار نارنـج

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش پخت كلـوچه بهار نارنـج

مواد لازم برای ۱۰ عدد

مایه خمیر: یك قاشق سوپخوری
شكر: یك قاشق چایخوری + یك قاشق سوپخوری
كره: ۶۰ گرم
شیر ولرم: یك پیمانه
آب ولرم: ۱/۴ پیمانه
آرد: به میزان لازم

مواد لازم میانی

مربای بهار نارنج بدون شهد: یك پیمانه
گردو خرد شده: نصف پیمانه

مواد لازم رویه

زرده تخم مرغ: یك عدد

طرز تهیه

مایه خمیر را با یك قاشق چایخوری شكر و آب مخلوط كرده و اجازه می‌دهیم به مدت ۱۵ دقیقه بماند تا مایه خمیر فعال شود. مایه خمیر آماده، كره نرم شده، باقی شكر و شیر ولرم را با هم در كاسه‌ای با همزن دستی مخلوط می‌كنیم. كم‌كم آرد را اضافه كرده تا خمیر نرمی به دست آید. این خمیر باید لطیف و نرم بوده و در عین حال به دست تمیز نچسبد.

روی خمیر یك حوله كشیده و در جای گرم به مدت یك تا دو ساعت استراحت می‌دهیم تا حجم آن دو برابر شود. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌كنیم. گردو و مربا را مخلوط می‌كنیم. از خمیر گلوله‌هایی به اندازه نارنگی جدا كرده، وسط خمیر را در دست گود می‌كنیم و یك قاشق از مخلوط مربا و گردو قرار می‌دهیم، دوباره خمیر را جمع كرده و گلوله می‌كنیم. روی میز كار با فشار دست دوباره خمیر را پهن می‌كنیم و مهر دلخواه را روی خمیر می‌زنیم. با زرده تخم‌مرغ روی كلوچه را رومال كرده و در سینی فر می‌چینیم. سینی را در فر به مدت ۲۰ دقیقه قرار می‌دهیم تا كلوچه‌ها طلایی و پخته شوند.

نکات

مدت زمان پخت: ۲۰ دقیقه
میتوانید به جای گردو از پسته استفاده كنید.
به جای مربای بهار، میتوانید از مربای بالنگ بدون شهد نیز استفاده كنید.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر