header
متن مورد نظر

طرز تهیه لوف توت فرنگی و كشمش در بهار 95

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

لوف توت فرنگی و كشمش

مواد لازم

كره: 100 گرم
تخم مرغ: چهار عدد
شكر: 150 گرم
وانيل: 1/8 قاشق چايخوري
آرد: 250 گرم
بيكينگ پودر: يك قاشق چايخوري
توت فرنگي خرد شده: نصف پيمانه
گردوي خـرد شده: 1/3 پيمانه
ماســت غليظ: 100 گرم
كشمش: 1/4 پيمانه

طرز تهیه

كره و شكر را با همزن مي‌زنيم تا كرم رنگ شود، بعد تخم‌مرغ‌ها و وانيل را اضافه مي‌كنيم. آرد و بيكينگ‌پودر را مخلوط و الك كرده و طي چند مرحله همراه با ماســـت غليظ به مواد اضافه مي‌كنيم. توت‌فرنگي، كشمش و گردو را مخلوط مي‌كنيم. در قالب مورد نظر كاغذ روغني قرار داده و نيمي از مواد را داخل آن ريخته، توت‌فرنگي، كشمش و گردوي مخلوط شده را روي آن ريخته، در انتها بقيه مواد لوف را روي آنها مي‌ريزيم و به مدت 50 دقيقه در فـــر با حرارت 175 درجه سانتي‌گراد كه از قبل گرم كرده‌ايم، قرار مي‌دهيم.

نکات

رطوبت ايجاد شده داخل نان به علت آب ميان بافتي توت فرنگي ميباشد و اين مسئله دليل بر خمير بودن لوف يا نان نيست.

ارسال نظر