header
متن مورد نظر

آموزش شیرینی خوشمزه لگیمات

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

شیرینی خوشمزه لگیمات

مواد لازم

آرد سفید: دو پیمانه
آرد برنج: یک پیمانه
ماست ترش: یک پیمانه
خمیر مایه فوری: یک قاشق غذاخوری
روغن: نصف پیمانه
بیکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
وانیل: نصف قاشق مرباخوری
گلاب و زعفران: دو قاشق غذاخـــوری
تخم مرغ: یک عدد
شیره خرما: به میزان لازم

طرز تهیه

همه مواد به جز روغن و شیره خرما را با هم ترکیب کرده و هم می‌زنیم. پس از مخلوط شدن مواد با هم خمیر شلی به دست می‌آید. خمیر را به مدت نصف روز در جای گرمی قرار می‌دهیم تا عمل بیاید. روغن را روی حرارت قرار می‌دهیم تا گرم شود سپس کمی از خمیر برداشته، به صورت گرد در آورده و درون روغن سرخ می‌کنیم. می‌توانیم از قاشق برای برداشتن خمیر استفاده کنیم. بعد از سرخ شدن لگیمات‌ها را درون شیره خرما می‌غلتانیم.

این خمیر، نسبتا شل است و نیازی به اضافه کردن آرد ندارد.

خمیر را در ظرف بزرگی قرار دهید تا ور بیاید، هر چه زمان بیشتری استراحت کند، تردتر می‌شود. حتی می‌توانید یک روز به خمیر استراحت دهید.

این شیرینی جایگزین مناسبی برای بامیه‌ می‌باشد.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر