header
متن مورد نظر

طرز تهیه دونات شکلاتی قالبی ویژه عید ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

دونات شکلاتی قالبی

مواد لازم برای ۱۰ تا ۱۲ عدد

آرد: ۳/۴ پیمانه (۱۱۰ گرم)
پودر کاکائو:۱/۴ پیمانه (دو قاشق سوپخوری)
بیکینگ پودر: یک قاشق چایخــوری
نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر نسکافه: نصف قاشق چایخوری
شکر: شش قاشق سوپخوری (۹۰ گرم)
کره ذوب و سرد شده: یک قاشق سوپخوری (۱۵ گرم)
تخم مرغ بزرگ: یک عدد
وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
شیر پرچرب: نصف پیمانه

طرز تهیه

فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم. قالب دونات را با مخلوط یک قاشق سوپخوری روغن جامد، یک قاشق سوپخوری روغن مایع سرخ کردنی و یک قاشق سوپخوری آرد چرب می‌کنیم. در ظرفی آرد، کاکائو، بیکینگ‌پودر، نمک و نسکافه را الک می‌کنیم، سپس شکر را به آنها می‌افزاییم.

در ظرف دیگری کره، شیر، تخم‌مرغ و وانیل را با مفتول دستی، مخلوط کرده و این مواد را به آرامی داخل مواد خشک آردی ریخته و مخلوط می‌کنیم. فقط در حدی مواد را هم می‌زنیم که با هم ترکیب شوند. اگر پیش از این هم بزنیم، دونات سفتی خواهیم داشت.

مواد را درون کیسه یک بار مصرف ریخته و به وسیله آن قالب‌ها را تا  پر می‌کنیم، بعد در فر گرم شده قرار می‌دهیم تا بپزند. مدت زمان پخت بستگی به دمای فر شما دارد. بعد از یک ربع با خلال چوبی امتحان می‌کنیم، اگر خلال تمیز بیرون آمد، پخت کافی است. پس از پخت می‌توانیم دونات‌ها را با شکلات‌های رنگی آب شده تزیین کنیم.

نکات

مدت زمان پخت: ۱۵-۲۵ دقیقه

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر