header
متن مورد نظر

طرز تهیه کیک یخچالی برای عید نوروز ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

طرز تهیه کیک یخچالی برای عید نوروز 95

مواد لازم برای شش نفر

بیسکویت ساده: سه بسـته
زرده تخم مرغ: دو عدد
شیر: یک پیمــانه
شـــکر: نصف پیمانه
آرد ســفید: دو قاشق غذاخوری
کره: ۵۰ گرم
پودر کاکائو: دو قاشق غذاخوری
وانیل: ۱/۸ قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته شده: به میزان لازم

طرز تهیه

زرده‌‌ تخم‌مرغ‌ها را همراه وانیل کمی زده، بعد شکر را اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم. پودر کاکائو و آرد را که الک کرده‌ایم، اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم، بعد کره آب شده را افزوده و مخلوط را روی حرارت ملایم می‌گذاریم. هم می‌زنیم تا کم‌کم به جوش آید و غلیظ شود، وقتی غلظتی مانند فرنی پیدا کرد، آماده است. کف ظرفی که بهتر است به شکل مربع باشد را سلفون می‌کشیم. بعد یک ردیف بیسکویت چیده و از مخلوط دو تا سه قاشق روی آن می‌ریزیم. مجددا بیسکویت چیده و پس از آن مخلوط را روی بیسکویت می‌ریزیم. این کار را ادامه می‌دهیم تا ردیف بالایی بیسکویت باشد. به مدت دو ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا منجسم شود، سپس روی آن را با خامه فرم گرفته شده یا پودر کاکائو تزیین کرده و سرو می‌نماییم.

نکات

بیسکویت باید ساده باشد.
حتما مخلوط را روی حرارت هم زده تا گلوله نشود.
به جای کاکائو میتوان از زعفران دمکرده استفاده کرد.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر