header
متن مورد نظر

طرز تهیه دونات قالبی پنیر خامه ای و گردو

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

دونات قالبی پنیر خامه ای و گردو

مواد لازم

کره ذوب شده: یک و نیم قاشق سوپخوری (۲۵ گرم)
آرد: ۳/۴ پیمانه (۱۱۰ گرم)
بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
شکر: یک قاشق چایخوری
تخم مرغ: یک عدد
پنیر دلخواه(چدار، گودا، فتا یا پیتزا): ۱/۴ پیمانه
پودر سیر یا پیاز یا آویشن یا پاپریکا (ادویه دلخواه): به میزان لازم
ماست: چهار قاشق سوپخوری
شیر: دو قاشق سوپخوری
گردوی خرد شده: دو قاشق سوپخوری
پنیر خامه ای ذوب شده: یک و نیم قاشق سوپخوری (۲۵ گرم)

مواد لازم برای رویه دونات

کره: دو قاشق سوپخوری (۳۰ گرم)
پنیر خامه ای: دو قاشق سوپخوری (۳۰ گرم)
ادویه: به میزان لازم

مواد لازم برای چرب کردن قالب دونات

روغن جامد: یک قاشق سوپخوری
روغن مایع سرخ کردنی: یک قاشق سوپخوری
آرد: یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه

فر را با حرارت ۱۸۰ سانتی‌گراد روشن می‌کنیم. با ترکیب کردن مواد لازم برای چرب کردن قالب، قالب‌ها را چرب می‌کنیم.

پنیر خامه‌ای و کره را حدود ۱۰ تا ۱۵ ثانیه (نه بیشتر) در مایکروویو گرم می‌کنیم. در ظرفی، آرد، بیکینگ‌پودر، ادویه دلخواه، شکر، تخم‌مرغ، پنیر دلخواه، کره، پنیر خامه‌ای ذوب شده و گردو را مخلوط کرده، سپس شیر و ماست را ترکیب می‌کنیم. ابتدا چهار قاشق سوپخوری از آن را به مواد اضافه کرده، اگر لازم بود بقیه آن را افزوده تا خمیر سفتی حاصل شود. خمیر باید در حد خمیر بیسکویت سفت بوده، یعنی از خمیر کیک یا براونی سفت‌تر باشد. مواد را در کیسه ریخته و با کمک کیسه درون قالب‌ها را تا  از این مواد پر کرده و به مدت ۱۵ دقیقه می‌پزیم. لازم نیست که دونات‌ها خیلی طلایی شوند، همین که بپزند، کافی است.

زمانی که دونات‌ها آماده شدند، مواد رویه را با هم مخلوط کرده، روی دونات‌ها ریخته و گردو می‌پاشیم و گرم سرو می‌کنیم.

نکات

مدت زمان پخت: ۲۰-۱۵ دقیقه

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر