header
متن مورد نظر

تهیه باقلوا پسته دامغانی برای هفت سین ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

باقلوا پسته دامغانی

دامغان شهر پسته‌های خندان است. شهر شیرینی‌های خوشمزه و باقلواهایی که با پسته درست می‌کنند.

مواد لازم برای ۴ نفر

۱عدد زرده تخم‌مرغ
۴ /۱ پیمانه روغن مایع
۴  /۱ پیمانه شکر
۲  /۱ ق چ بیکینگ‌پودر
به میزان لازم آرد

مواد لازم برای شربت

۲ پیمانه شکر
۱ پیمانه آب
۲/۱ پیمانه گلاب

مواد میانی

۲ پیمانه پودر پسته و یا بادام
۱ پیمانه پودر قند
۱ ق م پودر هل

طرز تهیه:

۱٫  شکر،روغن و زرده تخم‌مرغ را مخلوط‌کنید.

۲٫ بیکینگ‌پودر و آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر لطیفی به دست بیاید. خمیر را یک ساعت استراحت دهید.

۳٫  حالا با وردنه خمیر را مثل دو نان لواش نازک بازکنید. یکی را کف سینی چرب شده پهن کنید.

۴٫ مواد میانی رامخلوط کرده و روی خمیر بریزید وفشاردهید .

۵٫ حالا خمیر بعدی را روی مواد قرار دهید و با کارد به‌صورت لوزی برش دهید.۳ قاشق روغن آب کرده رویش بریزید و به مدت۱۵دقیقه در فر ۱۵۰ درجه که از قبل گرم کرده‌اید قرار دهید.

۶٫ موادشربت را مخلوط و  روی حرارت قرار دهید تا کمی غلیظ شود و بافاصله در سه نوبت روی سینی باقلوا بریزید. سپس باقلواها را در ظرف دردار بچینید. می‌توانید مواد درونی را دورنگ بریزید.

فوت و فن

شربت را یک باره روی باقلواها نریزید باقلوای شما وا می رود و شل و له می شود. باید حتما با فاصله روی باقلواها بریزید.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر