header
متن مورد نظر

ژله نسکافه مخصوص مهمانان باکلاس نوروزی

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ژله نسكافه

خیلی ها عاشق طعم قهوه و نسکافه هستند، همیشه در سفارش های کیک و نوشیدنی شان حتما اثری از قهوه یا نسکافه دیده می شود. برای آنها دسری نسکافه ای داریم. ژله نسکافه که برای مهمانی ها هم خیلی باکلاس است.

مواد لازم:

  • نسكافه ۲ قاشق سوپخوری سر صاف
  • پودر ژلاتين ۱۲ گرم (۱/۵ قاشق سوپخوری)
  • شكر ۶ قاشق سوپ خوری
  • آب جوش ۱ ليوان
  • آب سرد ۱/۲ ليوان

طرز تهیه:

۱- پودر ژلاتين را با ۱/۲ پيمانه آب سرد مخلوط كرده به صورت بن ماری حل مي كنيم. نسكافه و شكر را با ۱ ليوان آب جوش مخلوط كرده هم مي زنيم تا شكر كاملا حل شود.

۲- حالا ژلاتين را به آن افزوده مخلوط كرده در قالب می ریزیم مي گذاريم در يخچال تا كاملا بسته شود. بعد از بسته شدن از يخچال خارج كرده كف قالب را يك لحظه در آب جوش قرار داده و ژله را در ظرفي كه با آب سرد خيس كرده ايم برگردانده و سرو می کنیم.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر