header
متن مورد نظر

طرز تهیه رولت خامه‌ای تابه ای بدون فر

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

بعضی ها کار با فر برایشان سخت است، برای همین از درست کردن کیک ها و شیرینی ها تفره می روند. برای اینکه دیگر بهانه ای نداشته باشند، طرز تهیه رولت خامه ای بدون فر را آموزش داده ایم.

مواد اولیه:

  • تخم مرغ ۲ عدد
  • آرد ۵۰ گرم
  • بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری
  • شکر ۵۰ گرم
  • خامه (قنادی یا فرم گرفته) به میزان لازم
  • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه رولت خامه ای تابه ای بدون نیاز به فر

طرز تهیه :

۱- تخم مرغ و وانیل و شکر را انقدر با همزن زده تا پوک و سبک شود و حجم مواد به دو برابر برسد.

۲- سپس آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کرده به مواد اضافه کنید با لیسک آرام هم بزنید تا مخلوط شود.

۳- تابه دو طرفه را با مقدار روغن چرب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. مواد رولت را بریزید و صاف کنید.

۴- حرارت باید بسیار کم باشد. سپس ۱۰ دقیقه یک طرف و ۵ دقیقه طرف دوم را بپزید.

۵- بعد از پخت روی حوله نمناکی کاغذ روغنی بگذارید نان رولت را درون آن قرار داده و به آرامی رول کنید.

۶- بگذارید کنار تا سرد شود. سپس بازکرده خامه کشی کنید.

۷- میتوانید از انواع مغزها و موز و شکلات به دلخواه لای رولت بریزید و دوباره رول کنید.

۸- کاغذ روغنی را دور رولت بپیچیدو در یخچال بگذارید وقتی خوب سرد شد آماده میل کردن است.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر