header
متن مورد نظر

طرز تهیه بیسکویت انگشتی برای کودکان در عید

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

بیسکویت انگشتی

امروز می خواهیم طرز تهیه نوعی بیسکوییت مغزدار به نام فینگر تمیتوچیز را به شما آموزش دهیم که بچه ها نیز خیلی از آن استقبال می کنند.

مواد لازم:

تخم‌مرغ: ۴ عدد
کره ذوب شده: ۶۰ گرم
آرد: ۹۰ گرم
پودرسیر: ۴/۱ قاشق چایخوری
آب جوش: ۴ قاشق سوپخوری
آویشن: ۴/۱ قاشق چایخوری
روغن مایع: ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
رنگ سبز غذا یا شیرینی (رنگ ژله‌ای): ۱ قطره

مواد میانی

پنیر ماسکارپونه: ۱۵۰ گرم
سبزی خوردن خرد شده شامل شاهی، ریحان، جعفری و پیازچه: ۲/۱ پیمانه
نمک: ۴/۱ قاشق چایخوری
گردوی پودر شده: ۲ قاشق سوپخوری
پنیر صبحانه شور: ۵۰ گرم

روش تهیه:

۱٫ سفیده‌ها و زرده‌ها را از هم جدا کنید. سپس سفیده را بزنید؛ طوری که کاملا ابری و سبک شود. زرده‌ها را نیز به همراه سیر، آویشن، نمک و فلفل با همزن بزنید تا سبک شود. حین  هم زدن آب جوش را اضافه کنید تا زرده کاملا سبک شود. سپس مخلوط کره ذوب شده و روغن مایع را اضافه کنید و زرده و سفیده را با هم مخلوط کنید.

۲٫ در آخر آرد را نیز اضافه و به آرامی مخلوط کنید. برای رنگ لقمه‌ها یک قطره رنگ سبز به مایه اضافه کنید. کف سینی رولت ۴۰×۳۰ را کاغذ انداخته و چرب کنید. مایه را در سینی بریزید و به مدت ۱۲ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید، سپس از فر خارج کرده و بین دو کاغذ روغنی قرار دهید.

۳٫ پس از خنک شدن نان‌ها به وسیله کاتر کیک به اندازه دلخواه برش زده، از مواد میانی یک شکوفه روی نان بزنید و یک تکه دیگر نان روی آن قرار دهید.

طرز تهیه مواد میانی:

پنیر ماسکارپونه، پنیر صبحانه، سبزی خوردن، گردو و نمک را با همزن بزنید تا کاملا یکدست شود. سپس درون قیف با ماسوره شکوفه قرار دهید و روی نان‌ها شکوفه بزنید.

برای تهیه نان‌ها از صفحات ریلیف مت استفاده می شود که  شما می‌توانید مایه نان‌ها را روی این صفحات طرح‌دار تهیه یا به دلخواه از رنگ‌های مختلفی استفاده کنید. این صفحات را از لوازم قنادی‌های معتبر تهیه کنید که در ابعاد مختلف و با اشکال متنوع موجود است.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر