header
متن مورد نظر

تهیه کیک توپی گردو مخصوص ایام نوروز ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

امروز می خواهیم طرز تهیه یک نوع شیرینی خیلی راحت که سریع هم درست می شود را به شما آموزش دهیم. در این شیرینی یا کیک از گردو و پودر قند استفاده شده است.

مواد اولیه:

  • آرد کیک یا آرد همه کاره ۱ فنجان
  • گردوی خرد شده یک و نیم فنجان
  • شکر ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
  • عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
  • کره ۱۱۵ گرم
  • نمک مقدار خیلی کم
  • پودر قند حدود ۱ فنجان

 

طرز تهیه کیک توپی گردو

طرز تهیه کیک توپی گردو :

۱- فر را با حرارت ۳۰۰ درجه فارنهایت گرم کرده و یک ظرف مخصوص فر بزرگ را آماده کنید.

۲- آرد، گردو، نمک و شکر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. عصاره وانیل و کره را اضافه کرده و همه چیز را با دست هایتان ترکیب کنید. از خمیر توپ های کوچک درست کرده (به اندازه یک گردو) و آنها را با فاصله دو سانتیمتری از هم روی ظرف فر بچینید.

۳- کیک ها را برای ۳۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از این زمان در حالی که هنوز گرم هستند (باید حرارتشان طوری باشد که بتوان به آن دست زد)، داخل پودر قند بغلتانید. بعد آنها را روی توری فلزی گذاشته تا به طور کامل خنک شوند. بعد از خنک شدن دوباره روی آنها پودر قند بپاشید.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر