header
متن مورد نظر

آموزش بیسکویت موزی خوشمزه عید نوروز 95

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

خوش طعم‌ترین بیسکویت موزیِ دنیا، دسری برای بعد شام

ترکیب موز و شکلات، طعم خاصی به دسر ما می دهد. در این مطلب قرار است بیسکویتی همراه با شکلات و موز را به شما آموزش دهیم. استفاده از موز رسیده در تهیه بیسکویت شکلاتی باعث می شود تا بیسکویت بافتِ تر و معطری داشته باشد. نوش جان!

مواد لازم:

یک و یک چهارم پیمانه آرد

۱/۲ قاشق چای خوری جوش شیرین

۱ قاشق چای خوری نمک

۸ قاشق غذاخوری کره

۶ قاشق غذاخوری شکر

۶ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای

۱ عدد بزرگ تخم مرغ

۱ قاشق چای خوری وانیل

۱ عدد موز

۳/۴ پیمانه چیپس شکلات

طرز تهیه:

1.از قبل، فر را با دمای 190 درجه سانتی گراد، گرم کنید. 2 عدد سینی فر را چرب کنید و یا در آنها کاغذ روغنی پهن کنید.

2. آرد، جوش شیرین و نمک را با هم ترکیب کنید.

3.در ظرفی، کره (به دمای محیط)، شکر ها،تخم مرغ و وانیل را با هم بزنید. ترکیب آرد را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. موز و چیپس شکلات را به مواد اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید.

4. از مواد با قاشق غذاخوری در سینی فر، با فاصله 3 سانتی متر از هم، بریزید. بیسکویت ها را برای 10 تا 12 دقیقه، تا رنگ آنها قهوه ای طلایی شوند، بپزید.برای خنک شدن، بیسکویت ها را بر روی توری قرار دهید.

ارسال نظر