header
متن مورد نظر

آموزش تهیه ماکارون آلبالویی مخصوص عید ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ماکارون آلبالویی

•    تعداد: ۲۲ عدد

•    زمان تهیه: ۳۵ دقیقه

•    زمان خنک شدن: ۳۰ دقیقه

•    زمان پخت: ۱۱ دقیقه

مواد لازم

•    ۱٫۵ پیمانه بادام خرد شده

•    ۱ ۱/۴ پیمانه شکر

•    ¼ قاشق چایخوری نمک

•    ۳ عدد سفیده تخم‌مرغ درشت

•    ¼ پیمانه شکر

•    ۴ قطره رنگ غذای قرمز

•    آیسینگ کره بادام زمینی و آلبالو

طرز تهیه

۱٫    کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و آن را کنار بگذارید.

۲٫    در یک کاسه متوسط، بادام و پودر قند را با یکدیگر مخلوط کنید. در یک کاسه بزرگ دیگر، سفیده تخم مرغ، وانیل و نمک را با هم‌زن برقی با یکدیگر مخلوط کنید. سپس به تدریج شکر را اضافه کنید و با سرعت بالای هم‌زن هم بزنید. در این مرحله باید رنگ غذا را اضافه کنید و در آخر نیز بادام ها را بریزید.

۳٫    مخلوط سفیده تخم مرغ را درون کیسه شیرینیپزی بریزید. آنها را به صورت دایره در سینی فر با فاصله از هم بریزید. پیش از پخت، ۳۰ دقیقه آنها را کنار بگذارید تا کمی خودشان را بگیرند.

۴٫    فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت روشن کنید. آنها را ۱۱ تا ۱۲ دقیقه بپزید. کوکی ها را روd توری قرار دهید تا خنک شوند.

۵٫    سپس روی سطح صاف نیمی از آنها از آیسینگ بادام زمینی بریزید و روی آنها یک لایه دیگر کوکی بگذارید تا ماکارون ها درست شوند.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر