header
متن مورد نظر

طرز تهیه توپ های گردو و آلبالو نوروز ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

توپ های گردو و آلبالو نوروز 95

•    تعداد: ۴۸ عدد

•    زمان تهیه: ۴۰ دقیقه

•    زمان پخت: ۱۸ دقیقه

مواد لازم

•    ¼ پیمانه آلبالو خرد شده

•    یک پیمانه کره آب شده

•    نصف پیمانه پودر قند

•    نصف قاشق چایخوری عصاره بادام

•    نصف قاشق چایخوری وانیل

•    دو پیمانه آرد کامل

•    ¾ پیمانه گردوی بوداده و تفت داده خرد شده

•    پودر قند

طرز تهیه

۱٫    فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید.

۲٫    در یک کاسه بزرگ، کره را با هم‌زن برقی به مدت ۳۰ ثانیه و سرعت بالا هم بزنید. نصف پیمانه پودر قند، عصاره بادام و وانیل را اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید تا یکدست شوند. آرد را به تدریج اضافه کنید. تا زمانی که می توان آرد را با هم‌زن برقی مخلوط کنید و سپس با قاشق چوبی به هم زدن ادامه دهید. در آخر، گردو و آلبالوی خرد شده را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

۳٫    خمیرها را به توپ های ریز شکل دهید. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید. توپ های خمیر را با فاصله در سینی بچینید و آنها را ۱۸ تا ۲۰ دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی شوند.

۴٫    آنها را ۵ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند. در صورت تمایل روی آنها پودر شکر یا دانه های ریز خوراکی قرمز رنگ بریزید تا شکل زیبایی نیز بگیرند.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر