header
متن مورد نظر

طرز تهیه کوکی شکری قلبی نوروز ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

کوکی شکری قلبی

مواد لازم:

یک و یک دوم فنجان کره نرم شده

۲ فنجان شکر سفید

۴ عدد تخم مرغ

یک قاشق چای خوری وانیل

۵ فنجان آرد

۲ قاشق چای خوری بکینگ پودر

یک قاشق چای خوری نمک

طرز تهیه:

برای تهیه این کوکی لذیذ ابتدا در یک کاسه بزرگ خامه ،شکر و کره را با هم ترکیب کنید و هم بزنید تا نرم شوند.

تخم مرغ ها را نیز با وانیل مخلوط کرده و هم بزنید.حالا به مواد قبلی بیفزایید.

آرد را با بکینگ پودر و نمک مخلوط کنید ودر ۳ مرحله به مواد اضافه کنید.

خمیر بدست آمده را بپوشانید و حداقل یک ساعت در یخچال خنک کنید.

فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید .روی سینی پخت کاغذ روغنی قرار دهید .

خمیر را پس از یک ساعت از یخچال خارج کنید .پهن کنید و شکل دهید.هر شکلی که دوست دارید به خمیر بدهید.

کوکی ها را روی کاغذ روغنی با فاصله قرار دهید و ۱۰ دقیقه در فر بپزید.سپس اجازه دهید تا به طور کامل خنک شوند.

روی کوکی ها را می توانید با خامه  که با  رنگ های خوراکی مجاز به رنگ دلخواه در آورده اید تزیین کنید.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر