header
متن مورد نظر

طرز تهیه اشکنه گوجه سبز مخصوص بهار ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

طرز تهیه اشکنه گوجه سبز

مواد لازم :

گوجه سبز  ۵۰۰ گرم
شکر  قدری
پیاز  ۳ عدد
روغن  ۱۵۰ گرم
شنبلیله  ۱ قاشق سوپخوری
تخم مرغ  ۴ عدد
آرد سفید  ۲ قاشق سوپخوری
زردچوبه  ۱ قاشق سوپخوری
فلفل  قدری
نمک  قدری

طرز تهیه :

پیاز را خرد کرده با روغن در حرارت ملایم سرخ میکنیم تا طلائی شود آرد و شنبلیله را در پیاز سرخ کرده کمی سرخ میکنیم در صورت مصرف زرد چوبه آنرا اضافه می نمائیم، بعد ۳ تا ۴ لیوان آب داخل آن میریزیم میگذاریم مایه چند جوش بزند باندازه کافی بآن نمک و فلفل میزنیم تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و با کمی نمک مخلوط میکنیم و کم کم در مایه اشکنه میریزیم ، مرتب بهم میزنیم تا تخم مرغها یکجا بسته نشوند بعد از ۲ تا ۳ جوش اشکنه را در ظرف میشکنیم.

بعد یک کیلو گوجه را پس از گرفتن هسته داخل اشکنه میریزیم بعد از پختن گوجه ۲ تا ۳ قاشق شکر بآن اضافه می نمائیم بطور کلی در تمام اشکنه ها میتوانیم بعد از ریختن تخم مرغ و پختن آن ۳ تا ۴ عدد تخم مرغ را درسته در آن بشکنیم و بدون بهم زدن بگذاریم تخم مرغها بسته و پخته شود.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر