header
متن مورد نظر

دستور پخت باقلا پلو با گوشت بوقلمون

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

باقلا پلو با گوشت بوقلمون

مواد لازم باقلا پلو با گوشت بوقلمون :

گوشت بوقلمون تکه شده (سینه یا ران):  ۴۰۰ گرم

باقالی پخته شده:  به میزان لازم

برنج آبکش شده: ۴ پیمانه

شوید:  به میزان لازم

پیاز نگین شده:  ۲ عدد متوسط

نمک / زرچوبه / ادویه مخصوص بوقلمون:  به میزان لازم (وقتی گوشت بوقلمون می خرید، همراهش یک ادویه قرار داره)

زعفران:  ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه باقلا پلو با گوشت بوقلمون:

در ابتدا پیاز را کمی تفت داده و بعد گوشت را اضافه می کنیم و آن را تفت داده و بعد کمی نمک، زرچوبه و ادویه مخصوص بوقلمون را اضافه می کنیم و مجددا تفت می دهیم و بعد حدود یک لیوان آب اضافه می کنیم و به مدت نیم ساعت می گداریم که گوشت پخته شود بر روی حرارت ملایم و می گذاریم تا آب گوشت تبخیر شود.

بعد از پخته شدن گوشت برنج را آماده می کنیم و مقداری روغن در ظرف غذا ریخته در صورت تمایل می توانیم که ته ظرف را سیب زمینی یا هر چه که دوست داشته باشیم بذاریم و بعد مقداری از برنج آبکش شده را ریخته و بعد مقداری از باقالی پخته شده و مقداری شوید و مجددا روی آن را برنج ریخته و به مدت ۶۰ دقیقه روی شعله کم می گذاریم تا غذا آماده شود (می توان گوشت پخته شده را بین برنج هنگام دم آمدن هم گذاشت).

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر