header
متن مورد نظر

طرز تهیه ترشی گوجه سبز در بهار ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ترشی گوجه سبز

مواد اولیه :

گوجه سبز ۱کیلو
سرکه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
ترخان (تازه) ۳شاخه
ادویه ترشی ۲قاشق مرباخوری
پودر موسیر ۱قاشق مرباخوری
پودر سیر ۱قاشق مرباخوری
فلفل قرمز تند ۳عدد

طرز تهیه :

ابتدا گوجه سبز ها را از برگ و چوب پاک کرده و بشویید و بگذارید کاملا خشک شده و آبش برود.

ظرف مناسبی را برای تهیه ترشی آماده کرده و آن را بشویید و با دستمال کاملا خشک کنید تا اصلا رطوبتی نداشته باشد.

کمی گوجه سبز داخل ظرف ریخته و رویش ترخان،پودر سیر،موسیر و ادویه ترشی بریزد و ۱عدد فلفل رویش قرار دهید .به همین ترتیب تا انتها ادامه دهید و بعد روی مواد را با مخلوط نمک و سرکه بپوشانید تا ظرف کاملا سرپر باشد.

روی ظرف را با نایلون بپوشانید و رویش درب آن را چفت کنید.ظرف ترشی را در جای خشک و تاریک قرار دهید و حدودا ۱هفته تا ۲هفته بعد مصرف کنید.

نکات:

۱)در صورت تمایل به جای سرکه از آبغوره استفاده کنید.

۲)میتوانید مقداری غوره هم داخل ترشی بریزید تا خوشمزه تر شود.

نوش جان

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر