header
متن مورد نظر

عصرانه بهاری با اسنک باقلا سبز پنیری

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

اسنک باقلا سبز پنیری

مواد اولیه :

برای ۲ نفر
باقلا سبز (تازه) ۱لیوان
نان تست ۸عدد
پیازچه ۱۰عدد
پنیر موزارلا (رنده شده) ۲۰۰گرم
ترخان (خرد شده) ۱قاشق غذاخوری
ریحان (خرد شده) ۱قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
گلپر ۱قاشق مرباخوری
پودر سیر ۱قاشق مرباخوری

طرز تهیه

ابتدا در ظرفی مقداری آب و نمک را به جوش آورده و بعد باقلا را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا باقلا کاملا نرم شود.
داخل تابه کمی کره بریزید و صبر کنید تا کره کمی داغ شود.پیازچه ها را شسته و آنها را کاملا ساطوری و ریز کنید و داخل کره تفت دهید تا سرخ شوند.
وقتی باقلا کاملا پخته شد آن را آبکشی کرده و به همراه سبزی های خرد شده ،پودر سیر،گلپر نمک و فلفل به کره اضافه کنید ، کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.
نصف پنیر موزارلا رنده شده را روی ۴ عدد نان تست بریزید و پخش کنید ، مخلوط باقلا و پیازچه تفت خورده را روی نان ها بریزید سپس باقی مانده پنیر را روی باقلاها بریزید و در انتها روی مواد را با ۴ نان باقی مانده بپوشانید.
داخل تابه مقداری کره بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، اسنک ها را داخل تابه بگذارید و پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و طلایی شود سپس اسنک ها را داغ سرو کنید.

نکات:

۱)در صورتی که ساندویج ساز دارید اسنک ها را داخل آن تهیه کنید.

۲)در صورت تمایل به جای پنیر موزارلا از پنیر پیتزا استفاده کنید.

۳)میتوانید اسنک ها را داخل فر تنوری کنید برای این کار کل نان تست را با کره چرب کنید.

نوش جان

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر