header
متن مورد نظر

طرز تهیه کوفته باقالی سبز در بهار ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

طرز تهیه کوفته باقالی

مواد اولیه :

برای ۶ نفر
تره (پاک شده) ۱۰۰گرم
شوید (پاک شده) ۳۰۰گرم
مرزه (پاک شده) ۵۰گرم
ترخان (پاک شده) ۵۰گرم
برنج ۲پیمانه
گوشت (چرخکرده و مخلوط گوسفندی و گوساله) نیم کیلو
باقلا سبز ۱لیوان
گندم نصف لیوان
تخم مرغ  ۲عدد
پیاز  ۱عدد
روغن به میزان لازم
رب گوجه فرنگی ۲قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
تخم گشنیز (پودر شده) ۱قاشق چایخوری

طرز تهیه:

ابتدا برنج را شسته و با کمی نمک و زردچوبه و مقداری آب در حدی که فقط برنج خیس شود و روی آن ‌را نگیرد روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا آب برنج کشیده شود و برنج از حالت خامی در بیاید.گندم و باقلا را شسته و هرکدام را جداگانه با مقدار کمی روغن و نمک بپزید.برنج را همراه با گوشت چرخ‌کرده، گندم پخته، باقالای پخته، سبزیجات ریز شده، نمک و فلفل و پودر تخم گشنیز و تخم مرغ مخلوط کرده و بزنید. پیاز را در قابلمه‌ای که بزرگتر از حجم کوفته‌ها باشد سرخ کرده همراه با زردچوبه و رب‌گوجه‌فرنگی و آب بگذارید تا جوش بیاید.از مواد مقداری برداشته و کوفته‌ها را به اندازه یک نارنگی درست کرده و در آب درحال جوش بیندازید.در قابلمه را نگذارید تا کوفته‌ خودش را بگیرد. نمک آب کوفته را اندازه کنید، به طوری که خیلی شور نباشد چون با تبخیر آب، مایع شورتر می‌شود. بعد از یک ساعت، کوفته‌ها آماده است.

نکات:

۱)اگر دوست دارید مقداری زرشک سرخ کرده در آب کوفته بریزید تا خوشمزه تر شود.

۲)هنگام انداختن کوفته، حرارت زیر قابلمه را کم ‌کنید تا خیلی جوشان نباشد و باعث وا رفتن آن نشود.

۳)اگر تخم مرغ شما خیلی درشت است یک عدد برای مواد کافی است.

۴)اگر مواد شما شل شد مقداری ارد نخودچی به آن بیفزایید و اگر زیادی سفت شد تخم مرغ آن را بیشتر کنید.

نوش جان

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر