header
متن مورد نظر

طرز تهیه دمپختک (دمی باقلا) در فصل بهار ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

دمپختک (دمی باقلا)

دمی باقلا غذایی بسیار ساده و البته خوشمزه است و پخت آن در همه مناطق ایران متداول است این دمی طرز پختی متفاوت از دمپخت باقلا یا همان دمپختک دارد.

مواد اولیه :

برای ۶ نفر
باقلا (تازه) نیم کیلو
برنج ۱ کیلو
روغن ۵ قاشق سوپخوری
پیاز  ۲ عدد
زردچوبه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

برنج را شسته و خیس کنید.ظرفی مناسب در نظر بگیرید و درون آن پیاز داغ درست کنید.و زردچوبه را با آن خوب تفت دهید.حالا باقلای تازه را درون پیاز ریخته و کمی تفت دهید و پس از آن با اضافه کردن آب اجازه دهید باقلا بپزد.وقتی باقلا نیم پز شد برنج خیس خورده و نمک را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و وقتی برنج اب خور را از دست داد آن را دم بیندازید.پس از دم کشیدن برنج مقداری کره یا روغن روی برنج بدهید و برای سرو آماده کنید.

نکات:

۱)دمی باقلا را حتما با باقلای تازه آماده کنید و اگر در دسترستان نیست با باقلای خشک درست کنید اما آن را از قبل بپزید.

۲)میتوانید به جای زردچوبه از زعفران استفاده کنید تا غذای شما خوشمزه تر شود و عطر بهتری بگیرد.

۳)بهترین گزینه برای سرو به همراه دمی باقلا ماست موسیر است.

۴)پیازها را تا حد ممکن نگینی و ریز خرد کنید چون کاملا در غذا مشخص هستند.

نوش جان

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر