header
متن مورد نظر

دستور باقلا فسنجان غذای محلی گیلان

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

باقلا فسنجان

مواد اولیه :

برای ۴ نفر
لوبیا چیتی ۱پیمانه
گردو ۱۵۰گرم
پیاز (سرخ کرده)  ۳قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۳قاشق غذاخوری
رب انار ۲قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
گلپر به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا لوبیا چیتی را با مقداری روغن تفت داده و بعد با مقداری نمک آبپز کنید. گردو را آسیاب کرده و با رب‌انار، رب گوجه‌فرنگی و آب در ظرفی جداگانه بریزید. نمک، فلفل، گلپر و زردچوبه را به آن اضافه کنید و با مقدار کمی آب اجازه دهید تا بجوشد .بعد از نیم ساعت آب لوبیاچیتی پخته شده را گرفته و به گردو اضافه کنید تا بپزد در انتها پیازداغ را به مواد اضافه کنید.

نکات:

۱) غلظت غذا دلخواه می‌‌باشد اما بهتر است آن را کمی سفت تهیه کنید.

۲)این غذا را هم با کته و هم با نان میتوانید سرو کنید.

۳)باقلا فسنجان جزو غذاهای محلی استان گیلان است.

۴)حتما لوبیا را از شب قبل خیس کرده و آب آن را ۳مرتبه عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را قبل از پخت ۲بار بجوشانید و ابش را خالی کنید.

نوش جان

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر